eventet sluttede

Dobbeltkoncert: Nelausen Trio & Nü Fiona

DKK 100,00

Sted

Dato

29 maj 2020 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Den unge lokale sangskriver og guitarist, Rasmus Nelausen, spiller igen dobbelt-koncert med den svenske folkpop-kvartet Nü Fiona.

Rasmus Nelausen har indtaget alt fra små cafe scener til større spillesteder – herunder etablerede festivaler som Copenhagen Songwriters Festival, Tønder Festival og Frederikssund Festival.

Ved koncerten spiller han med sit nystiftede band bestående af brødrende Andreas og Mathias Gyvelgaard Nielsen på henholdsvis trommer og bas.

Nü Fionas lyd strækker sig fra whisky og tjære spildt ud over en gammel vinyl til drømmende, svævende fra et sted i den mørkere del af indie/folkpop. I front står guitarist og sanger Izabelle Norén. Hun har et udtryk, der er resultatet af hendes liv som gademusikant og vagabond.

Med sig har hun de gamle venner og erfarne musikere; Malte Zeberg (kontrabas), Jonathan Kabell (trommer) og Tulda Nielsen (sang og violin).

Nü Fiona

I Oktober 2019 udgav bandet deres første single "We leave” fra deres kommende EP "Desert Dandelion". Anden single "Old soul black crow" udkommer i starten af November og resten af EP'en til Februar.

Rasmus Nelausen

Rasmus Nelausen er i øjeblikket aktuel med singlen ”Breathe” der er første udspil fra hans kommende debut album ”September Weather” der udkommer d. 6. Marts 2020. Albummet er indspillet og udgivet i samarbejde med det københavnske indie-label Oak Mountain Black Swamp.

Arrangør

Lokation

Kulturhuset No1 Kulturhuset No1, Tølløsevej 1, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .