Doctor Django and his Nurses - jazz/blues/country

29 jun 2019 kl. 21:00 - 23:30

Bartof Station, 2000, 2000 Frederiksberg

Musikken klassificeres under den brede betegnelse ”jazz” men indeholder også elementer af blues og country. Kvartetten spiller fortrinsvis egne numre med tekster, man kan forholde sig til, og melodier der fænger.

Kvartettens seneste single ”Eatin’ Crow” (der er udgivet elektonisk og på vinyl) fik følgende skudsmål i ”Jazz Nyt” af Niels Overgård: ”Singlen indeholder et uptempo nummer, Eatin’ Crow (and drinkin' Thunderbird) og en ballade Just a Lonesome Cowboy. De to numre mere end antyder, at Doctor Django and his Nurses ikke kun er et sjovt påhit, men også en kvartet med noget på hjerte. En dejligt underholdende single.”

Originaliteten og det nyskabende vejer tungt i kvartettens bagage. Django selv boede i New Orleans, imens orkanen Katrina rasede over byen tilbage i august 2005, så han har oplevet sydstatskulturen på nærmeste hold og suget til sig af dens musikalske smeltedigel.

Til sommer går turen sydpå for Doctor Django and his Nurses med optrædener på festivaler og spillesteder i Frankrig. Koncerten på Bartof Station er derfor en kærkommen lejlighed til at høre kvartetten på dansk grund.

Doctor Django: violin og vokal
Enrico Rosa: guitar
Ferdinando Argenti: keys
Henrik Nielsen: trommer.

KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:


Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris.


Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

Koncert

DKK 100,00 + DKK 12,49 gebyr

Dagens Gryde

DKK 120,00 + DKK 13,99 gebyr