Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Dødevande 1 / uropførelse af Signe Lykke

eventet sluttede

Dødevande 1 / uropførelse af Signe Lykke

Billetter fra DKK 95,00

Sted

Dato

16 sep 2022 kl. 18:30 - 19:30

Beskrivelse

Signe Lykke om værket

"Dødevande" er en klangmæssig undersøgelse af levet liv og alle de tætvævede tråde der forbinder os. Således følger vi barnet i sin dybe facination af månen, de unge kvinder, der leder efter mening med
tilværelsen og den ældre kvinde, der langsomt gennemlever et minde

Alle tre dybt forankret i hver deres tid - barnet i nutiden, de unge kvinder i fremtiden og den ældre kvinde i fortiden. Tiden opløses i momentane sprækker bestående af ordløse og drømmelignende lyse koraler og mørke ambiente recitativer. Begge opløser de klang, ambitus og alder og undersøger alt det der opstår mellem linjerne - der hvor ord ikke rækker. Gradvist sammenflettes de forskellige livsbaner og kvinderne mødes i et samlet bevidsthedslag - i én fælles krop.

Værket balancerer mellem det indre og det ydre, nat og dag, søvn og virkelighed. En perlerække af øjeblikke hvor tiden synes at rejse sig på højkant og stå stille.

"Dødevande" er min hyldest til sådanne stunder af evighed.

- Signe Lykke, juli 2022


Værket er kommissioneret af Frederiksberg Festspil og uropføres i to forskellige versioner: En akustisk opførelse fredag d. 16/9 i Cisternerne og i en version med klaver lørdag d. 17/9 kl. 16.00 i La Oficina.


Dørene åbner 18.30. Starttidspunkt 18.45.


Medvirkende

UngKlang, vokalensemble

Ulla Munch, sanger

Selma Villumsen, sanger
Anne Marie Granau, dirigent

OBS: Det er muligt at købe dagskort, der giver adgang til alle fredagens arrangementer:
https://billetto.dk/e/frederik...


Frederiksberg festspil er sponsoreret af:

Frederiksberg Kommune

Frederiksbergfonden

Den A. P. Møllerske Støttefond

Det Obelske Familiefond

Augustinusfonden

William Demant Fonden

Aage og Johanne Louis-Hansen Fonden

Beckett Fonden

Knud Højgaards Fond

Statens Kunstfond

Erik Birger Christensens Fond


Arrangør

Frederiksberg Festspil er dedikeret til de klassiske udøvende kunstarter: musik, dans, litteratur, teater. 
Årets tema er TIDEN. Tiden som går, tiden som tabt, tiden som uendelig, tiden som ekstatisk og ophævet.
Frederiksberg Festspil lader TIDEN være omdrejningspunkt og opfører nogle af de smukkeste, mest tidløse mesterværker som musikken og litteraturen har skabt.
Både de klassiske og de nye tidsløse.
Vivaldis årstider, Messiaens Kvartet til tidens ende, Marcel Proust På sporet af den tabte tid og mange flere værker vil fylde Frederiksbergs magiske rum.
Vi har inviteret forfattere, musikere og skuespillere til at sætte tiden i stå et øjeblik. Det som kunsten kan – ophæve tiden og gøre den ekstatisk.

Vi glæder os til at se jer til Frederiksberg Festspil 2022!

Lokation

Cisternerne Cisternerne, Roskildevej 25A, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .