spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

DØE Amager - Malmö pubcrawl 2017

Afholdt event

DØE Amager - Malmö pubcrawl 2017

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

29 apr 2017 kl. 14:00 - 23:00

Beskrivelse


Martin Hansen, vor "svenske" tour guide skriver:

Så er jeg klar med dette års fantastiske Malmö pub crawl tur den 29/4-17. Jeg vil mene jeg har fundet et par fantastiske steder. Mit forslag vil være at vi i år mødes på o`larys pub kl 14, dette ligger på Central Stationen. Stedet byder på et bredt udvalg af øl og også lidt til at få stillet sulten med.

Bishop Arms ligger lige på den anden side af central stationen de åbner kl 15 og er et must at besøge når man som ølentiuast vælger at besøge Malmø, stedet har et stort udvalg af alt slags øl fra hele verden, stedet har også et kæmpe udvalg af wiskey - hvis man skulle have disse lyster. Stedet har uddannet personale, der en afdæmpet og rolig atmosfære med rolig musik.

Derefter går vi til södergaten 14, stedet er nyt og åbner i slutningen af marts måned. stedet reklamerer med at de kører en nyt koncept der hedder: Tankovna. det er et tjekkisk koncept de satser på og tjekkisk øl, går man jo aldrig galt i byen med ! desuden satser de på lokale bryggerier også.


Derefter går turen til den næste bishop arms på Gustav Adolf Torg 49, stedet bærer samme præg som den første Bishop vi besøgte og kan ved tidspres springes over, der er masser af gode steder endnu.

Derefter bliver det til en tur til Biraria, södra vallgatan 3. Stedet her har et stort udvalg af øl, mest flaskeøl fra Østeuropa.

Mon ikke vi er ved også at være sultne !! Næste sted skal vi en tur med bussen til Malmö grill Ystadsgatan 39. Stedet har et bredt udvalg af øl og desuden laver de rigtige gode pizzaer burger og lign, Hr. gall og jeg har været der en enkelt gang.

Et andet sted man skal besøge når man kommer til Malmö, er Beer Ditch, Nobel Vägen 24. Vi var der også sidste år, de har et kæmpe udvalg af godt øl, har hørt at stedet er ved at blive solgt, så vi må håbe det er åbent.

Næste stop bliver: Grand Öl Och Mat, Monbijongatan 17. Stedet har et bredt udvalg af øl, en del tjekkisk reklamerer de med. Stedet er et stort sted. Så vidt jeg kan se på deres hjemmeside er der også mulighed for et slag pool, stedet har hver weekend live musik. Denne aften kl 22 går en der kalder sig for Mary Ocher, hun spiller folkemusik af 60'er genren hvis dette skulle have interesse. Der er gratis entre indtil kl 23.

Derefter går turen ind mod byen igen til den tyske bar :Autobahn Drottninggatan 36. De tilbyder masser af godt tysk øl fra fad, og tysk øl er jo heller aldrig til at tage fejl af, jeg har dog prøvet at gå derind, en lørdag aften, men der var alt for mange mennesker, men lad os prøve, ellers kan man jo bare fortsætte til næste og sidste sted.

Nemlig Paddys, Klendegatan 7. Der sluttede vi også sidste år. stedet er et stort sted, med flere barer og noget nyt der er kommet, er at de har udvidet, så der i samme smøge som paddys ligger, er åbnet en vin, gin, og coctailbar, så har man nu fået nok øl, kunne det jo være nærliggende at besøge denne bar også. Paddys byder også på live musik, der er dog ikke kommet noget program for den 29/4 endnu. Der er gratis indgang, man skal dog betale for at lægge sit overtøj, stedet lukker kl 02. men så er det sikkert også ved at være at man skal finde toget mod København, stationen ligger ikke så langt derfra. Jeg glæder mig rigtig meget til den 29/4 og håber at vi bliver mange.

Jeg ønsker at vi lige får tilmeldinger hvis vi bliver mere end 10( hvilket jeg håber) er det nok lige en god ide jeg giver malmö grill besked ang spisning og plads.
Der er også flere steder end sidste år, så som jeg skriver kan man evt springe et sted eller 2 over.

HUSK HUSK. Der er grænsekontrol i lufthavnen og i Hyllie tager de stikprøver. se på dsb Øresund hvilket id du skal vise, men kørekort eller pas fungerer. pas også på, hvis der er grænse kontrol i Hyllie, med at sidde og drikke øl, det er forbudt i Sverige og enkelte betjente kan godt finde på at tage de sidste dråber fra en (sker dog sjældent) så er der en betjent på stationen !!! Drik ud.

PUB LISTE.
o`larys

Bishops arms. central stationen

Pub Södergatan 14

Bishop arms. Gustav Adolfs torg

Biraria

Malmö Grill

Beer Ditch

Grand öl och mat

Autobahn

Paddys.

Mange Hilsner Martin Hansen.

Lokation

O'Learys Malmö Central, Central Stationen, Malmö, 211 20 Malmö

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .