Dogley - Hundepasserkursus

28 nov 2019 kl. 17:00 - 21:00

Symbion Fruebjergvej, Fruebjergvej 3, 2100 København

I samarbejde med Dansk Kennel Klub afholder Dogley et eksklusivt kursus for hundepassere. Kurset vil forberede dig på mange af de situationer, der kan opstå, når du passer fremmede hunde, og dermed ruste dig bedre til ansvaret som hundepasser. På kurset får du:

 
 • Undervisning af en af Danmarks dygtigste hundeinstruktører, der på sin egen meget inspirerende måde deler ud af sin store erfaring.

 • Indblik i blandt andet følgende emner: Hundens adfærd. Dit møde med en ny hund. Hundens møde med andre hunde og mennesker. Leg, fodring og belønning. Håndtering af uventede situationer og sygdom hos hunden. Grundlæggende førstehjælp.
   
 • Møde med andre hundepassere, som du kan udveksle erfaringer med om jeres fælles interesse for hunde.
   
 • Omfattende kursusmateriale med råd og konkrete eksempler, som du får med hjem og direkte kan anvende i dit arbejde som hundepasser.
   
 • Kursuslogo på din profil hos Dogley. Logoet viser hundeejere, at du tager ansvaret som hundepasser alvorligt, og at du ønsker at dygtiggøre dig. Med dette kvalitetsstempel vil du med stor sandsynlighed få flere henvendelser og bookinger.


Kurset arrangeres i samarbejde med DKK og den erfarne adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen. Lise Lotte er kendt fra TV2, hvor hun er fast ekspert og uddannet hundeinstruktør blandt andet med speciale i servicehunde.

På selve aftenen vil repræsentanter fra Dogley være tilstede. Vi glæder os rigtig meget til at møde dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Som deltager på kurset modtager du et Dogley hundepasser-kit som blandt andet indeholder en eksklusiv t-shirt, kursusmateriale du kan tage med hjem, samt kaffe/te og en sandwich i pausen.