Doin' My Drugs: Film + Koncert med Thomas Buttenschøn

24 mar 2019 kl. 20:00 - 22:00

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København

Kom til præmiere på filmen om Thomas Buttenschøns kamp for at sprede budskabet om et sundt liv med HIV, hvor han efterfølgende vil gå på scenen med en række specials guests og give koncert.

Den folkekære musiker Thomas Buttenschön drager i en livsbekræftende film til Zambia bevæbnet med sin guitar og et vigtigt budskab. Som barn af en dansk far og en zambiansk mor, der begge mistede livet til AIDS, da Thomas var barn, er han selv født med HIV. Men takket være medicin har han selv kunne holde sygdommen væk og få raske børn med sin kone – en noget overraskende kendsgerning for de zambianske landsbyborgere. Buttenschøn er på en prisværdig mission for at at sprede et budskab om et sundt liv med HIV med tilgængelig medicin i det afrikanske land. Med radio-interviews og landsby-besøg med sin søn i hånden er han med til at få opløst den dødsdom af et tabu, der er opstået omkring HIV-smittede. Men her stopper de ambitionerne ikke. For hvorfor ikke give kæmpemæssige gratis koncerter i selskab med de lokale musikstjerner, hvor adgangskravet blot er, at man får taget en gratis test for virussen?

Efter visningen vil Thomas Buttenschøn, i selskab med et fuldt band og seks sangere fra Zambia, give koncert. Forvent masser af energi og musik med livsbekræftende budskaber. 

Billet

DKK 140,00 + DKK 15,49 gebyr