Dommengang (US)

Dommengang (US)

Billetter fra DKK 80,00

Sted

Dato

10 maj 2023 kl. 19:00 - 23:30

Beskrivelse

Post-psych trioen udgiver nyt album og kommer i den forbindelse endelig til København!

Dommengang

I forbindelse med udgivelsen af albummet ’Wished Eye’ (Thrill Jockey Records) til april, kommer Dommengang endelig til Danmark!

Dommengang emmer af den amerikanske vestkysts vilde frihed og søgende ånd. Det er hårdtslående psych, tung rock’n’roll og spacerock - uden at være tilbageskuende. Guitaristen Dan "Sig" Wilson skifter fra eksplosiv til ekspansiv på en knivsæg, mens bassist Brian Markham og trommeslager Adam Bulgasems galopperer fremad og langt ud i kosmos. Groovy og pulserende.

Trioen har tidligere delt scene med artsfællerne i Black Mountain, Wooden Shjips, Dead Meadow.

Bevæbnet med en uendelig ekspansiv lyd og elektrificerende tunge bluesriffs tager DOMMENGANG dig med på et euforisk roadtrip.

Arrangør

Et lille spillested med store koncertoplevelser fra ind- og udland.

Lokation

Råhuset Råhuset, Onkel Dannys Pl. 7, 1711 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .