Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

DON PASQUALE - Donizettis lystige buffo opera

Afholdt event

DON PASQUALE - Donizettis lystige buffo opera

Fra DKK 150,00

Beskrivelse

DON PASQUALE

14. oktober 2022 kl. 20

16. oktober 2022 kl. 16

Helsingør Teaterhus


Donizettis lystige buffo opera

Sæsonens sidste operaforestilling er Donizettis herlige komedie, Don Pasquale er flyttet til oktober 2022.

Den ældre, rige ungkarl Don Pasquale har besluttet sig for at gifte sig – mest af alt for at irritere sin nevø Ernesto og gøre ham arveløs, fordi han nægtede at gifte sig med den rige pige, Don Pasquale havde udset ham. Det vil Ernesto imidlertid ikke, da han elsker Norina. Don Pasquale beder doktor Malatesta om hjælp til at finde en ung kone. Hvad han dog ikke ved er, at Malatasta er ven med Norina og Ernesto. Sammen spinder de tre et net om Don Pasquale.

Norina må udgive sig for Malatestas fromme søster Sofronia og gifte sig med Don Pasquale, hvorefter hun forvandler sig til en djævel, hvis eneste mål er er gøre livet surt for Don Pasquale. Det ender selvfølgelig med at Don Pasquale giver fortabt, at Norina giver sig til kende, og at de to unge elskende får hinanden. Alt vil Don Pasquale tilgive for at slippe ud af det ægteskab.

Don Pasquale er iscenesat af instruktør Anne Fugl og er arrangeret for kammerensemble bestående af violin, cello og klarinet af kapelmester Leif Greibe. Operaen synges på dansk. Varighed ca. 2 1/2 time.


Medvirkende

ISCENESÆTTELSE   Anne Fugl

KAPELMESTER   Leif Greibe

DON PASQUALE   Guido Paevatalu

DOTTOR MALATESTA  Frederik Rolin

NORINA   Camilla Illeborg

ERNESTO   Gert Henning Jensen

NOTAR   Hans Lawaetz

Musikere fra Det Kongelige Kapel


Billetter

Entré for forestillingen: 350 kr

Medlemmer: 300 kr

Unge under 25: 150 kr

Billetter købes via billetto.dk. Billetter kan også købes i Sweet Image Huset på Stjernegade 10 i Helsingør eller i døren en time før forestillingen, hvis billetter haves. Billetter refunderes kun hvis arrangementet er blevet aflyst eller flyttet og gebyret til Billetto refunderes ikke.


Helsingør Teaterhus

Stengade 51

3000 Helsingør

Teaterhuset ligger midt på gågaden 3 minutters gang fra stationen.

Sweet Image Huset holder baren åben før forestillingen og i pausen. Dørene til Teaterhuset åbner en time før forestillingen.

Arrangør

Helsingør Kammeropera er en forening der i tæt samarbejde med guidOpera producerer intime operaforestillinger til det gamle charmerende Helsingør Teaterhus midt i Helsingør by. www.kammeropera.dk

Lokation

Stengade 51, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .