eventet sluttede

DONA: De digitale mediers værste fejl

Gratis - DKK 500,00

Dato

02 maj 2017 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

De danske medier kæmper en digital kamp om overlevelse. Alligevel slås mediecheferne for at komme til kassen med ammunition, så de kan skyde sig i fødderne. Igen og igen.

Sådan lyder kritikken fra to af Danmarks digitale nyheders mest garvede (og gnavne) mænd, der kender branchen og dens problemer indefra.

Søren Pedersen og Filip Wallberg vil til dette DONA-arrangement spydigt, men kærligt argumentere for deres kritik, som underbygger med rigelige mængder rå data.

Hør Sørens vurdering af #dkmedier. Om manglende gejst. Om teknikere som har for meget magt. Om salgsfolk som torturerer vores websites. Om en ledelse, som bruger for meget tid i Presselogen. Om Machine Learning, AI og VR som vil afvikle mobile websites så hurtigt, at det vil få papiravisens deroute til at ligne grøn løjpe. Og om nogle gyldne år i branchen, som i virkeligheden er en fælde, vi styrer direkte mod.

Søren Pedersen er Big Data Developer hos Ekstra Bladet. Han er tidligere teamlead for teknikerne hos ekstrabladet.dk, men gik glip af den helt store toppost, mens han overvejede, om han skulle have firmabil eller ej. Han byggede Ekstra Bladets virale satsning fra bunden og lukkede den selv ned trods sjælden succes. Han påstår, at han er hemmelig fader til nationen!, og at han nok er den eneste i #dkmedier, som Jørgen Ejbøl ikke tør skælde ud.

Med sig har han Filip Wallberg, der via sin hær af Facebook-robotter kan dokumentere mediernes kamp mod bunden. Hans tal viser en giftig cocktail af clickbait og kollektivt fravær af fremsyn, der har gjort det muligt for selv små opstartsvirksomheder at slå de gamle mediehuse af banen.

Filip Wallberg er klog. Så klog at han blev ansat som lektor på et Syddansk Universitet alene med en bachelorgrad i journalistik samt en fortid på TV/MIDT-VEST og Ekstra Bladet. Han er i øvrigt stadig på Syddansk Universitet, hvor han underviser i digitale og sociale medier. Før Facebook for alvor blev taget seriøst, udviklede Filip deviralenyheder.dk, der løbende kortlægger det indhold, der går viralt fra danske medier. Filip er rapkæftet, kærlig og ærlig.

Men det bliver heller ikke ren brok og ynk. Søren Pedersen og Filip Wallberg vil også give deres bud på, hvordan den digitale undergang (måske) kan vendes med konkrete bud på modige, men nødvendige tiltag og ændringer.

Begge har i øvrigt været nomineret til DONA-prisen. Filip to gange.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .