DONA: Sådan får du FLERE sidevisninger med FÆRRE artikler

26 jun 2017 kl. 17:00 - 19:00
Super arrangør
Billetter Gratis - DKK 500,00
Billetter Gratis - DKK 500,00

Kan man få flere læsere ved at producere mindre? Ja, det er faktisk, hvad to vidt forskellige, danske medier er lykkedes med.

Tv2.dk har skåret produktionen af artikler fra omkring 138 om dagen ned til nu 102. I samme periode er antallet af sidevisninger til gengæld steget med 15 procent. Og hos Bolius.dk har de hævet søgemaskinetrafikken med 15 procent ved at barberede deres artikelarkiv ned fra 11.000 til 6000 artikler.

Men hvordan kan mindre indhold give flere sidevisninger?

Det giver digital chefredaktør Kristoffer Pinholt fra TV 2 og digital strateg Eric Ziengs fra Bolius to vidt forskellige, men konkrete svar på ved dette DONA-arrangement.

Forklaringen er nemlig mere kompliceret end den lyder her, men fælles for de to medier er ordet “kvalitet”.

For TV 2 har indsatsen været mangeartet med fokus på forsideudtryk, kildevalg og prioritering, der sammen med nye arbejdsgange er mundet ud i konkrete tjeklister og skemaer. For Bolius var løsningen en halv år lang oprydnings- og optimeringsindsats, der krævede dyb analyse og redaktionelt arbejde, men også værktøjer uden for den almindelige, journalistiske værktøjskasse. Fx skal Bolius-journalisterne nu hellere skrive om end skrive nyt.

Hør, hvordan du også kan øge udbyttet af dit site ved at gøre det mindre. Men sørg for at få en billet. Der er begrænset antal.

Tid: 26. juni, kl. 17-19 (dørene åbner klokken 16.45)

Sted: Hos Bolius.dk på Jarmers Plads 2, 1551 København.

Pris: 100 kroner, men gratis for medlemmer af DONA.

BONUS: Du kan downloade Zach Wise fra NY Times og Knight Labs slides her fra hans udsolgte DONA-oplæg om visuel storytelling forleden.

Vi glæder os og håber at se dig den 26. juni. Læs mere om DONA

eventet sluttede

DONA: Sådan får du FLERE sidevisninger med FÆRRE artikler

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke