spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

DONA: Sådan får du FLERE sidevisninger med FÆRRE artikler

Afholdt event

DONA: Sådan får du FLERE sidevisninger med FÆRRE artikler

Fra Gratis

Sted

Dato

26 jun 2017 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Kan man få flere læsere ved at producere mindre? Ja, det er faktisk, hvad to vidt forskellige, danske medier er lykkedes med.

Tv2.dk har skåret produktionen af artikler fra omkring 138 om dagen ned til nu 102. I samme periode er antallet af sidevisninger til gengæld steget med 15 procent. Og hos Bolius.dk har de hævet søgemaskinetrafikken med 15 procent ved at barberede deres artikelarkiv ned fra 11.000 til 6000 artikler.

Men hvordan kan mindre indhold give flere sidevisninger?

Det giver digital chefredaktør Kristoffer Pinholt fra TV 2 og digital strateg Eric Ziengs fra Bolius to vidt forskellige, men konkrete svar på ved dette DONA-arrangement.

Forklaringen er nemlig mere kompliceret end den lyder her, men fælles for de to medier er ordet “kvalitet”.

For TV 2 har indsatsen været mangeartet med fokus på forsideudtryk, kildevalg og prioritering, der sammen med nye arbejdsgange er mundet ud i konkrete tjeklister og skemaer. For Bolius var løsningen en halv år lang oprydnings- og optimeringsindsats, der krævede dyb analyse og redaktionelt arbejde, men også værktøjer uden for den almindelige, journalistiske værktøjskasse. Fx skal Bolius-journalisterne nu hellere skrive om end skrive nyt.

Hør, hvordan du også kan øge udbyttet af dit site ved at gøre det mindre. Men sørg for at få en billet. Der er begrænset antal.

Tid: 26. juni, kl. 17-19 (dørene åbner klokken 16.45)

Sted: Hos Bolius.dk på Jarmers Plads 2, 1551 København.

Pris: 100 kroner, men gratis for medlemmer af DONA.

BONUS: Du kan downloade Zach Wise fra NY Times og Knight Labs slides her fra hans udsolgte DONA-oplæg om visuel storytelling forleden.

Vi glæder os og håber at se dig den 26. juni. Læs mere om DONA

Arrangør

Lokation

Bolius Boligejernes Videncenter A/S, Jarmers Pl. 2, 1551 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .