Donationsmiddag til fordel for hjemløse

Valkendorfsgade 23, 1151 København
27 mar 2020 kl. 19:00 - 23:59
Billetter DKK 1.500,00
Billetter DKK 1.500,00

Stjernekokke serverer mad til fordel for hjemløse

Kom med til en unik donationsmiddag på Michelin-niveau, hvor fire af landets dygtigste kokke vil stå for en 4-retters gourmetmenu. Overskuddet går til hjemløse i København

Fire frivillige stjernekokke serverer mad til en storslået donationsmiddag til fordel for hjemløse fredag den 27. marts  kl. 19-24. 

Middagen vil bestå af en 4-retters gourmetmenu inkl. vin, og finder sted i de smukke lokaler i Helligåndshuset i Indre København.

Claus Henriksen er en af de frivillige stjernekokke, som vil stå for den eksklusive menu. Han har tidligere arbejdet som kok på Noma og Formel B, og har siden 2008 været køkkenchef på Dragsholm Slot, som netop har modtaget en Michelin-stjerne i Michelin Guide Nordic 2020. 

Målet med donationsmiddagen er at indsamle 100.000,- kr., som går ubeskåret til spise- og værestedet Hugs & Food, der dagligt serverer gratis mad til udsatte hjemløse i København. Læs mere

”For de penge kan vi servere 5.000 måltider til hjemløse,” siger Thomas Geipel, der til daglig er kok i Hugs & Food. Han er helt ekstatisk over, at fire af Danmarks dygtigste kokke har sagt ja til at gå sammen om at lave mad til fordel for værestedets hjemløse brugere. 

”Det er helt unikt, at de fire kokke skal lave mad sammen,” siger Thomas Geipel, der godt tør love, at det bliver en formidabel middag og menu på allerhøjeste Michelin-niveau.

Under middagen vil der blive afholdt en auktion, hvor alle har mulighed for at byde på forskellige kunstværker af kunstnerne Marco Evaristti, Ib Geertsen, Mie Mørkeberg og Lisbeth Lunda, samt portrætter af hjemløse af fotografen Robin Skjoldborg. Alle penge fra auktionen vil gå til arbejdet med de hjemløse brugere af Hugs & Food.

De fire stjernekokke, som vil stå for maden til middagen, er: 

Matt Orlando (Amass)
Claus Henriksen (Dragsholm Slot)
Anita Klemensen (Studenterkilden)
Mette Dahlgaard (Gemyse)

Pris pr. kuvert inkl. vinmenu er 1500,- kr. + gebyr. 

Du kan også vælge alkoholfrit alternativ til menuen.  

Adresse: Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 Kbh K

Profile picture
Hugs & Food

Hugs & Food er et spise- og værested for hjemløse i København. Fredag den 27. marts kl. 19-24 arrangerer vi en donationsmiddag med 4-retters gourmetmenu. Overskuddet fra middagen går ubeskåret til arbejdet med hjemløse. Køb billetter her på siden eller læs mere om Hugs & Food på www.hugsandfood.com

Event aflyst

Donationsmiddag til fordel for hjemløse

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke