DOOM DELISH Feat. Gaia, Slowjoint, Drukner, From the Caves

21 apr 2018 kl. 15:30 - 21:00

Lygten Station, Lygten 2, 2400 København


4 sagkyndige doombødler fra hele andedammen.

Til at skrige mørket ind på Lygten, har vi inviteret SLOWJOINT, Gaia Official, Drukner og From The Caves som specialiserer sig i kollektiv uddeling af ildebefindende.

Glæd jer til vi skruer tempoet helt ned i den gamle stations bygning.

SLOWJOINT
Denne amerikaner-inspirerede sludge metal trio fra Sønderjylland smager af larmende forstærkere, øl, bourbon og giver en en fuck. Simpelt blues drevet bongsludge med en snert humor og en masse riffs, og hash.

Gaia Official
Københavner trioen Gaia har brugt de sidste par år på at rode rundt med denne simple opsætning. Udgangspunktet er tung, feedbackfyldt doom, kombineret med bl.a. stoner-, noise- og space-rock. Universet de tre tågehoveder opbygger, drejer sig om en fælles uforståenhed over for den verden der trænger sig på omkring dem.

Drukner
Københavnske Drukner er et heavy doom og stoner metal band med laidback vibe, langsomme progressioner og sømløse overgange, men med en altid tilstedeværende energi. Beskidte riffs og et specielt og tungt univers som er stemningsmæssigt mørkere og mere dystert end den typiske stonerdoomstil. Med deres personlige dogmer og skandinaviske tonetræk er de et interessant band for enhver fan af stoner musik.

From The Caves
Udsprunget fra den fynske muld, tager From The Caves elementer fra doom, slugde, post-metal og ambient for at skabe et mørkt, fuzz domineret lydbillede der toppes af med råbende vokaler. Der lægges stor vægt på kontraster hvor fuzzen erstattes med rene, meditative stykker.


Medbring gerne søstre, doom sult, og pædagogmedhjælpere og mød op i god tid.
PRIS: 60 kr. Billet kan sikres her på Billetto . Overskydende billetter kan købes i døren. (80 kr.)
Husk også fysiske dadler til merch.
(MobilePay er også top notch).

General Admission

Salg lukket