Dopha

Elbjergvej 13, 8420 Knebel
27 maj 2021 kl. 19:30 - 22:00
Super arrangør
Billetter DKK 175,00
Billetter DKK 175,00

Anmelderrost supertalent giver koncert i Mols Bjerge

Overbevisende. Tryllebindende. Ubesværet. Det er nogle af de ord, Dopha har fået med på vejen, siden hun i efteråret 2019 debuterede med singlen ‘September Till June’. Allerede ved førstesinglen blev hun af toneangivende medier som Soundvenue, Politiken, GAFFA og Bands Of Tomorrow spået en lys fremtid som en af Danmarks næste store popstjerner med et sangskrivertalent, der rækker langt ud over de danske grænser. Det ser ud til, at profetierne kommer til at holde stik.

Siden Sofie Dopha flyttede fra hjemstavnen Romalt til København, har hun udgivet to populære sange, spillet anmelderroste headliner-koncerter og blevet booket til toneangivende – og nu desværre aflyste – festivaler såsom SPOT Festival, Roskilde Festival og Musik I Lejet. Dopha har netop udgivet sin mest fuldendte komposition til dato, ‘The Game’, der handler om at være forelsket i idéen om et andet menneske.

Om sangen fortæller Dopha: 

“Jeg har altid været lidt af en drømmer. Derfor oplever jeg på godt og ondt, at jeg investerer mig selv i tanken eller fantasien om noget, og når virkeligheden så rammer, kan den ramme hårdt. Jeg havde været i et forhold, hvor jeg var blevet i tvivl, om vi i virkeligheden bare var mere forelsket i idéen om hinanden. Men spillet imellem os var alligevel for pirrende og nærmest for afhængighedsskabende til at stoppe.”

Om Dopha’s debutkoncert på Ideal Bar skrev Soundvenue bl.a.: 

“Allerede fra koncertens første anslag tydeliggjorde den inderlige klaverballade “Always Right” nemlig, at hovedpersonens mere end kompetente vokal var i stand til at tryllebinde helt uden hjælp fra et ellers velspillende band. Dopha vekslede ubesværet mellem nærmest luftig hvisken og store kraftudladninger gennem hele koncerten, og hendes artikulation og frasering var fuld af interessante teksturer.”

Koncerten på Sølballegaard bliver opstarten på en omfattende forårsturné, og gæsterne kan glæde sig over muligheden for at komme helt tæt på den intense sangerinde og hendes musik. 

Support: Karen-Cecilie

Lokalt talent debutterer med drømmende folk/country 

Karen-Cecilie ​skriver “anti-ensomhedssange” om de finurlige forbindelser, der opstår mellem os mennesker på kryds og på tværs – fra vi bliver født, til vi skal herfra. Budskabet er klart: vi har brug for hinanden!

Karen-Cecilies univers er melankolsk og drømmende med klare folk/country referencer.

I 2021 debuterer Karen-Cecilie som udgivende musiker, og som opvarmning til Dopha kan publikum glæde sig til Karen-Cecilies allerførste liveoptræden med de nye sange.

Covid-19

Vi passer på hinanden

Koncerten er med siddende publikum og stærkt begrænset antal billetter. Vi sørger for at overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og beder dig som gæst hjælpe med at passe på dig selv og andre ved at…:

  • Blive hjemme, hvis du har symptomer
  • Bære mundbind når du ikke sidder på din plads
  • Holde afstand til andre
  • Huske god hygiejne – nys i ærmet, brug sprit, vask hænder, undgå kram, kindkys og håndtryk.

På den måde håber vi, at vi alle kan få en skøn og tryg musikoplevelse sammen

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke