DØR NR. 13 // RUST Sleeps Around

Møllegade 7, 2200 København
11 jun 2021 kl. 20:00 - 22:00
Super arrangør
Billetter DKK 135,00
Billetter DKK 135,00

RUST Sleeps Around er tilbage. RUST er igen rykket ud af eget hus og over på lokale venues på Nørrebro. Her hyldes upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i unikke rammer.

Koncerterne vil naturligvis blive afholdt i sikre rammer med siddende publikum, hvor alle COVID-19-retningslinjer overholdes.

DØR NR. 13

Siden begyndelsen har DØR NR. 13 været deres egne. Fra de helt tidlige hjemmegroede sologaragedemoer, til de senere ”postpunk møder Kim Larsen på speed”-tracks på succesdebuten “Verden i flammer” har gruppen spillet helt efter deres egne regler. På det kommende selvbetitlede album leverer de førstehåndsberetninger om dysfunktionelle relationer i et fremadstræbende mix af punk, pop, rock og urban, der råt og ærligt udfordrer rammerne for, hvad man kan tillade sig i dansksproget rockmusik anno 2020.

Genrer og udtryk blander sig i en gennemarbejdet helhed, der hviler på en nerve der er umiskendeligt DØR NR. 13. En nerve der pure nægter at finde sig til rette, nogen som helst andre steder end lige, der hvor det passer dem.

--------------------------------------

• Venue: LiteraturHaus

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 135 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

RUST Sleeps Around præsenteres i samarbejde med Tuborg.

Profile picture
RUST

NØRREBRO SIDEN 1990

eventet sluttede

DØR NR. 13 // RUST Sleeps Around

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke