spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Double Concert w MARATHON MONKS & JOSE ANGEL WADPRO

Afholdt event

Double Concert w MARATHON MONKS & JOSE ANGEL WADPRO

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

08 apr 2022 kl. 20:00 - 09 apr 2022 kl. 01:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

PROGRAM
20:00 MARATHON MONKS
Feat
Phong Lê Bass & Keys
Fredrik Damsgaard Höfner Bass
Minh Lê Drums21:00 

WADPRO TROPICAL ELECTRO JAZZ
Feat
Jose Angel Blanco WADPRO Congas & MPC
Carl Winther Keys
Beni Henry Bass

22:30 DJ WADPRO Tropical House Set

MARATHON MONKS - NYT ELEKTRORETROFUTUREFUNK BAND RAMMER PLANET EARTH!
Forestil dig at musikere fra Parliament, Daft Punk og et af Miles Davis’ 70’er bands mødes i en tusmørkeblå gyde i en coronaramt metropol for at jamme, og du har lyden af Marathon Monks. Denne trio, bestående af en bassist, en basspillende keyboardist og en trommeslager, er funky, cool, hip beyond believe, legesyg, mørk, sexet og ikke mindst nyskabende!
Fredrik har kunnet høres sammen med bl.a. Steen Rasmussen Quinteto, Stefan Pasborgs Stax Tribute, Ginne Marker og Søs Fenger. Minh og Phong har sammen haft egne projekter, IGNUG (som vandt Karriere Kanonen 2010) og ThrKngs, som i begge tilfælde har spillet koncerter på bla. Roskilde Festival og SPOT. Udover egne projekter har de også arbejdet med navne som Kele (Bloc Party) og Tony Allen.
Sammen har de skabt ElectroRetroFutureFunk bandet Marathon Monks som et bud på, hvordan fremtiden lyder: funky!

Den hippeste DJ og Producer fra Havana, WADPRO, blander afrocubanske beats med Latin electrónica, afrojazz, afrolatin og cubansk chill out, i en vild trance indstilling af flow. Den avantgardistiske multikunstner præsenterer et postmoderne patchwork, der blander dybe spirituelle sprog med jazzistiske ritualer og futuristiske beats, hvilket resulterer i en eksplosiv performance - et hipt, moderne, stilfuldt, hyperenergisk funky udtryk. Han spiller først sine analogt optagegede beats of præsenterer dernæst et DJ sæt direkte fra Havana's svedigste undergrunds dansegulve!

Lokation

Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .