spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

DR Big Band & Lyden af kærlighed

Event aflyst

DR Big Band & Lyden af kærlighed

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

25 nov 2021 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

Musikefterskolen i Humble er stolte af at lægge hus til, når DR Big Band opfører musikken til P3-programmet 'Lyden af kærlighed' live på Musikefterskolen torsdag  d. 25. november 2021 kl. 17:00.


Om koncerten

DR Big Band har været et fyrtårn på den danske jazzscene siden 1964, og bandet var med helt i front i de år, hvor København husede en række legendariske amerikanske jazzmusikere. I dag leverer bandet stadig den ægte, amerikanske bigband-lyd – men med sit eget, nordiske twist.

DR Big Band sætter i denne koncert lyd til kærligheden, som den føles når man er ung. Fra den store forelskelse til den eneste ene, der slap væk. Det er blevet til en koncert med masser af følelser.

Hvordan lyder det, når et bigband udtrykker de kærlighedsfølelser som unge oplever? Kan musik gøre noget med vores følelser, som ord ikke kan – og hvordan opleves det af folk, som ikke normalt hører bigband-musik? Gør den ”store lyd” noget særligt for dem?
Otte unge danskere har fortalt deres oplevelser med kærligheden til otte musikere fra DR Big Band. 
P3-vært Line Kirsten Nikolajsen – også kendt som Line Kirsten Giftekniv – er konferencier og præsenterer kærlighedshistorierne til koncerten.

Koncerten er åben for alle interesserede. Billetter skal købes på forhånd, og der skal fremvises gyldigt coronapas for alle koncertgæster ved ankomst. Billetpris: 75 kr. (gratis med årskort)

Lokation

Musikefterskolen I Humble Musikefterskolen I Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .