Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Drag Comedy Show / Studenterhuset Odense

Afholdt event

Drag Comedy Show / Studenterhuset Odense

Fra DKK 99,00

Sted

Dato

07 jun 2023 kl. 19:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Comedy Drag Show på Studenterhuset Odense

Oplev et drag show fyldt med humor, lækre lip syncs og masser af glitter. Drag trioen “The Cocktail Destroyers” er på besøg for at fyre den af til et Dragshow, der involverer impro comedy, de bedste hits og en ekstravagant omgang drag battle, hvor publikum bestemmer, hvilke sange de tre queens skal optræde til. Dette er showet både for dig, der er drag-fan, men også dig som aldrig har oplevet drag før. Showet er nemlig for alle, der kan lide at have det sjovt og dronningerne skal nok give dig en på opleveren!

Efter showet vil der være meet&greet for alle, der ønsker et lækkert billede med dronningerne. Showet afholdes på dansk og har en aldersgrænse på min. 18. år. Stedet er tilgængeligt for kørestolsbrugere og vil være en blanding af stå- og siddepladser. 

OBS: Fra 19.00 af er området forbeholdt gæster med billet, så kom i god tid og få de bedste pladser. Alle gæster skal have deres overtøj i garderobe. Det koster 25 kr. per jakke og er ikke inkluderet i billetten, men obligatorisk. Showet varer fra 19.30-22.00 med en pause i midten.

The Cocktail Destroyers

Denne sommer tager drag queen trioen "The Cocktail Destroyers" rundt i landet med deres særlige drag comedy show. Trioen blev stiftet i 2020 og debuterede på den prisvindende cocktailbar No Stress i København. Siden da har dronningerne lavet mere end 50 udsolgte shows sammen i København. Dronningernes shows er altid med et glimt i øjet og med deres jydske charme og flair for impro comedy, formår de at få alle med på vognen og skabe en unik oplevelse.

Dronningerne bag

Mizz Privileze er kendt fra Danmark Har Talent (TV2), hvor de fik guldbuzzeren og kom hele vejen til finalen. Diana Diamond er kendt fra datingprogrammet Matchet På Mælkevejen (P3-TV) og var i foråret forbi alle danske medier ifm. at hun lavede et dragshow i børnehøjde på Frederiksberg Bibliotek. Britney Corvette er kendt fra filmen Klovn (biografen), hvor hun medvirkede i 2 minutter uden replikker. Siden da er hun blevet ældre og unfollowed af Casper Christensen på instagram.

Arrangør

Mizz Privileze er en dansk drag stjerne, der er særligt kendt fra TV2's 'Danmark Har Talent', hvor det blev til en finaleplads. Dronningen laver underholdning fuld af overraskelser, hjerte og humor, og har været nomineret til både årets drag og årets LGBT+-person. Som drag iværksætter, er Mizz med til at producere shows rundt omkring i landet og kan bookes til events på mizzprivileze@gmail.com.

Lokation

Studenterhus Odense, Amfipladsen 6, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .