Dragefuglens Slot

Maria Hjerte Engen 1, 8500 Grenå
26 maj 2021 kl. 19:30
30 maj 2021 kl. 22:00

Stor udendørs Egnsforestilling. En Vikinge-Fantasy Musical med over 100 medvirkende.

En Dragefugl har lagt sig tungt om et slot og bevogter porten ind til fremtiden. Det er kun de aller klogeste der kommer forbi Dragefuglen og ind gennem porten – og før man når så langt, må man møde tærskelvogteren, Brage og bestå hans prøver. Den unge vikingekvinde Freja og høvdingesønnen Rolf har mødt hinanden ved Dødishullet Tremosegård – og de har nu besluttet, at de sammen vil rejse til Dragefuglens Slot.

Det bliver en lang og farefuld rejse, hvor de både bliver holdt fanget af skovfolket – og hver især møder deres fortid på mærkelig vis.

Skovens Dronning forærer Freja en flaske med elvertårer, som hun får meget brug for – og Rolf taler med sin afdøde bror og lover ham, at han vil passe godt på livet. Rolf falder i voldgraven og Dragefuglen får Freja til at miste sin stemme… Men måske det hele ender godt alligevel ?

Velkommen til en forestilling med fantastiske amatør skuespillere og teater-elever fra Djurslands folkehøjskole. Med sangere fra 7 kor og Musik indspillet af dygtige musikere.

Køb din billet her, til et magisk forsommer eventyr

Mange hilsner

Egnsspil Djursland

Gør din aften fuldendt, med en magisk madoplevelse fra Restaurant SMAG i Ebeltoft - der leverer dine bestillinger direkte til Sostrup Slot - hvor du kan afhente dine bestillinger fra kl. 18.00 alle spilledage.

Dragefuglens Picnickurv Menu

Hårdt ristet laks og ærtetatar - Bagt hvid fisk med urtecrust og chili mayo - Ristet Serrano med asparges og syltet grønt - Graved skovkvæg fra Mols Bjerge med rodfrugter og urter - Danske oste med appelsin og ristede kerner - Grønt i flere farver, specialiteter og hummus - Chokoladekage med rabarber og brændt hvid chokolade. Serveres med brød, Smags soltørrede tomatpesto og persillepesto. Pris 245 kr. pr. person (NB! Pant for picnic kurv kr 150,00 betales/modregnes ved afhentning/aflevering på spillestedet)

Dragefugls Sandwich

Vegansk - med hummus, grillet grønt, rødbeder, ingefær og spæde blade - pris 85 kr.

Serrano - med marineret spidskål, syltede grøntsager, gammel knas, soltørret tomatpesto og salater - pris 95 kr.

Tilkøbsmuligheder til Picnickurven:

En flaske spanske bobler 200 kr.

En Sydfransk rødvin 200 kr.

En flaske hvidvin fra Chile 200 kr.

Øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri 50cl 65 kr.

Rabarberbrus fra Ebeltoft Gårdbryggeri 45 kr.

Hindbærbrus fra Ebeltoft Gårdbryggeri 45 kr.

Æbelmost fra Mariendal 45 kr.

Drikkevarer kan også købes på stedet i glas og flasker. priser fra 30 kr. Samt diverse snacks - ristede nødder og kerner - chips med mm.

Men det er ikke muligt at købe måltider uden forudbestilling!

Mvh Jakob Vinkler, Restaurant SMAG

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke