eventet sluttede

Dragernes Dal 11

DKK 100,00 - DKK 150,00

Sted

Dato

08 mar 2020 kl. 10:00 - 16:00

BeskrivelseDragernes Dal: 

I den magiske verden Elencia findes der mange fantastiske væsner og gådefuld trolddom. Dragernes dal rummer begge. Det siges at dragerne altid har søgt dalen når deres tid var ved at være forbi. Igennem århundreder har dalen været dragernes sidste rejsemål, men som tiden er gået er dragernes antal svundet ind. Disse mægtige væsner er blevet jagtet og dræbt eller drevet bort fra deres hjem for at gøre plads til andre, mindre racer. Menneskene med deres store byer og systemer. Ork-folk som lever i stammer på sletter og på bjerge. Dværge med fantastiske byer under jorden. Havfolk ved kysterne og i havene. Granitanere, stenmænd, som lever på bjergenes kolde tinder. Og selvfølgelig elverne i skove og enge, der stadig husker dengang dragerne regerede.
Dragernes tid er forbi. De er af mange troet uddøde. Tilbage står det landskab de efterlader sig, og alle deres hemmeligheder. Mange ved at drager er samlere: magiske kræfter, skatte, viden, hemmeligheder eller en kombination af dem alle. I dragernes dal er der et utal af legender om de drager der er kommet til dalen for at gemme deres skatte, og de eventyrere der har måtte betale den ultimative pris, i jagten på hemmelighederne.
Den store koncentration af magi og død fra dragernes skatte og skeletter tiltrækker store mængder Mørkskabte. Væsner som nægter at drage videre efter deres død. For nyligt er landet blevet beboeligt takket være det nærmeste kongeriges regent: Kong David af Rosen og hans folk. Ledet af kongens ældste søn, Prins Galahan er de fleste mørkskabte blevet drevet bort. Alle de andre racer strømmer til dalen af forskellige årsager. Nogen søger et sikkert hjem, andre vil have del af dragernes magi, videnskabsmænd søger svar på hvorfor de mørkskabte drages til dalen, også er der dem som udnytter at lov og orden ikke er på plads endnu…Er du en af Kong David’s mænd der fremmer byen og dets folk? Er du en af de mørkskabte som drages til dragernes forbandelse, anført af en hidtil uset trussel? Er du en af grønhuderne som jagter nyt territorium og magt? Måske en handlende dværg? eller fredsfavnende elver som søger lykken i de ældgamle skove? Eller er du en eventyrer der jagter dragernes magi og hemmeligheder – koste hvad det vil?


Praktisk Info.


Tjek ind fra kl.10.00 og spilstart kl.11.00
Der er ingen parkering i parken, det er tilladt at køre ind og læsse af, men al parkering er langs vejen udenfor parken
Pris ved forkøb af billet, pr. deltager kr.100,- (dækker spil og sminke)
Pris ved forkøb af billet med mad pr. deltager kr.150,- (dækker spil, sminke og mad - frikadeller og flødekartofler)
Pris ved billetkøb i døren pr. deltager kr.150,- (dækker spil og sminke)
Pris for leje af udstyr pr. deltager kr.25,- (alle deltagere skal være klædt ud)


Prolog: Skatte fra en svunden tid…

Regnen har pisket ned så længe at der i store dele af dalen ligger vand til over knæene. En mindre oversvømmelse har gjort mange bønder bekymrede for om sommeren nogensinde kommer. Men alle havfolk er glade for denne, forhåbentlige, midlertidige ændring til landskabet. Vandet vasker gammelt skidt væk, og i eftermælet af en stormflod er der altid skatte at finde blandt sten og sandkorn. Både de forkastede, byens folk, følget og andre selvstændige organisationer søger efter magien fra fortiden, som er blevet efterladt i form af magiske genstande og luminer.
Dragen Dumon er ingen undtagelse. Sammen med Levia’s katedrals følgere har han samlet alle som er interesseret i at finde én af Levia’s legendariske skatte. Hver af disse er bevogtet af magi, krigere eller det som er værre. Som om det ikke var nok, har Groan Løveklo – Stammehøvdingen af skoven – udfordret dragen til en tvekamp i søgen efter ære og storhed.
Prins Galahan har i mellemtiden rettet blikket mod dem som bryder de kendte og de jordiske love. Mange i riget er kendt for at have sort magi i baghånden som forlænger deres liv eller gør dem direkte udødelige. Alle med kendskab til sådan en slags trolddom må se sig over skulderen – For prinsen har en livslang erfaring i at jage væsner skabt af mørket…
Og så er der nyt fra den Kongelige Kartograf – Verdenskortet er færdigt!


Arrangør

Lokation

adventurepark adventurepark, Jagtvej 31, 3400 Hillerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .