Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Dragernes Dal - Sommer Camp uge 28

eventet sluttede

Dragernes Dal - Sommer Camp uge 28

Billetter fra DKK 750,00

Sted

Dato

06 jul 2020 kl. 10:00 - 10 jul 2020 kl. 15:00

Beskrivelse

Rollespil – Uge 28 – Adventure Park

Praktisk:

Som en del af sommerferien udbyder rollespillet ”Dragernes Dal” en mulighed for at spille rollespil i 5 dage i uge 28. Rollespillet finder sted i Adventure park i hillerød, adresse:
Jagtvej 31, 3400 Hillerød. Aldersgrænsen for deltagelse er 8+ men ønsker man at deltage med børn som er mindre, kan de sagtens dét hvis de følges med en forælder. Prisen for hele inkl. låneudstyr, mad og drikke = Kr.750,-

Ugeplanen ser sådan ud:

Dato:

Mandag d. 6.

Tirsdag d. 7.

Onsdag d. 8.

Torsdag d. 9.

Fredag d. 10

Tid:

10:00-16:00

10:00-16:00

15:00-21:00

10:00-16:00

10:00-15:00

Mad:

Frokost

Frokost

Aftensmad

Frokost

Frokost

Hver dag vil der blive sørget for 1 måltid til deltagerne. Alle som deltager vil have mulighed for at låne både våben og udklædning til spillet. Hver dag vil som udgangspunkt forløbe således:

Tidsplan for hver dag:

10:00 – 11:00   Indtjek

11:00 – 11:15   Briefing til dagens rollespil

11:15 – 13:00   Rollespil

13:00 – 13:30   Frokost

13:30 – 16:00   Rollespil

   16:00           Spilstop og slut for i dag.

Enkelte undtagelser hertil er den første dag og natspillet om onsdagen. Om mandagen vil spillet gå i gang lidt senere da alle førstegangsspillere skal have lavet karakterer og inddeles på hold. Om onsdagen vil der i stedet for dags spil være rollespil i de mørkere timer. Selve programmet er det samme, men indtjek begynder først klokken 15:00. Spillet slutter klokken 21:00 onsdag aften. Om fredagen slutter spillet klokken 15:00 så alle kan nå at aflevere lånt udstyr og pakke sammen for denne gang.

Lokation

AdventurePark AdventurePark, Jagtvej, 3400 Hillerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .