Dragetræning med The Hero's Journey: Ser du dine drager?

25 aug 2021 kl. 16:00 - 18:30
Billetter DKK 369,00
Billetter DKK 369,00

Dragetræning med The Hero's Journey: Ser du dine personlige drager?

ONLINE WORKSHOP: Dine drager styrer måske helt op til 80 procent af dine beslutninger

Dragen er måske verdens mest kendte fabeldyr. Vi har alle et forhold til drager – også selvom de rent biologisk aldrig har eksisteret. De lever i fortællingernes verden. De lever i os. Men hvad er det med drager, der har tryllebundet os mennesker i århundreder?

Hvad er det, din drage symboliserer i dig?

Dragerne fortæller os noget vigtigt om os selv. Når man arbejder med The Hero's Journey som personlig udviklingsværktøj er dragerne billedet på din frygt og negative overbevisninger. Det, der holder dig tilbage. 

De er billedet på den kamp – mange af os frygter, og som holder os tilbage fra at række ud mod skatten – det vi dybest inde drømmer om.

De er ikke altid lette at genkende. Gennem livet har vi lært strategier og tankesæt, der gør, at vi ubevidst styrer uden om dem. Men det betyder ikke, at de ikke er der.

Fra kursister på The Hero's Journey og folk, jeg har coachet ved jeg, at det for langt de fleste er helt op til 80 procent af vores beslutninger, der styres af vores drager. Når vi bliver bevidst om vores personlige drager, kan vi opløse barrierer og begrænsninger og træffe nogle valg, som skaber de forandringer, vi ønsker os.

Måske har du selv lyst til at se din personlige drage dybt i øjnene?

Denne online workshop er med underviser Nana Askov, som er specialist i at arbejde med Hero's Journey som en vej til spirituel og personlig udvikling. Du vil blive introduceret for The Hero's Journey og måske møde en af dine drager.

Denne workshop foregår online, så du kan deltage uanset, hvor du er :-)

Du skal medbringe et tæppe og en notesbog. Placere dig et sted med din computer, hvor du har fred og ro. Der vil være øvelser og feedback undervejs.

Deltagere

Forfatter, storyteller og spirituel underviser. Nana Askov er specialist i Hero's Journey, rådgiver, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke