Dragør Oktoberfest 2016

24 sep 2016 kl. 18:00 - 25 sep 2016 kl. 02:00

Dragør Fort, Prins Knuds Dæmning 2, 2791 Dragør

DRAGØR OKTOBERFEST
------------------------------------------------
Så er det blevet tid igen…
Sidste år var den allerførste Oktoberfest i Dragør nogensinde, og meget tog vi med os i baggagen. Der kom mange flere mennesker, end vi havde turde håbe på! Så denne gang, vil der blive satset meget mere på tyroler stilen(Læs fanen musik), derudover vil teltet blive udvidet og mange flere barer vil blive sat op!

De fleste kender til oktoberfesten, med tyrolerkostumer og en masse fadøl. Oktoberfest er siges at være verdens største ølfest, et kanon arrangement som fejres i mange andre lande!

Oktoberfesten finder sted på Dragør Fort, der vil være mulighed for at købe store kolde øl og vand, serveret af smukke øljomfruer. Der vil være Store Tyske Wurst Pølser på grillen hele aften.

DJ – Peter Christensen har indtil videre 35 års erfaring som DJ, og han har helt styr på hvordan en oktoberfest skrues sammen. Ligesom til de store fester i München, så handler det i høj grad om at skåle. Undervejs vil der blive lagt op til noget fællessang, hvor der blandt andet bliver sunget om øl ;-)
------------------------------------------------
DRESSCODE, PÅ MED HUMØRET
------------------------------------------------
Noget de fleste sætter i bås med Oktoberfesten, som sørger for den specielle og unikke stemning er tyroler tøjet. Så alle mænd hop i lederhosen og kvinderne i dirndl! (Omvendt kan også gå :-P)

Det er ikke nødvendigt at være udklædt, men det er klart fortrækket. Det eneste vi kræver af jer er godt humør, så vi kan få en vellykket første fest! :-)

Billet Salg lukket