spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

DRAMATISK SALON #3

Afholdt event

DRAMATISK SALON #3

Fra Gratis

Beskrivelse

MED GLÆDE INVITERER VI DIG TIL DRAMATISK SALON #3. 
Dramatikerne denne aften er William Lippert og Anna Skov. De vil begge læse op af deres dramatik, og samtale med os om deres virke som dramatiker. Vi vil ligeledes samtale med jer, publikum, om visionerne for Dramatikkens hus.

HVAD ER DRAMTISK SALON?
Skulle du ikke have været til vores Dramatisk Salon #1 eller #2, eller først lige være stødt på os, så fortvivl ej: vi er et nystartet fællesskab og hus, der ønsker at værne om dramatikeren og dramatikken i Danmark. Vi afholder tilbagevendende månedlige saloner, hvor vi præsenterer danske dramatikere for publikum, hinanden og branchen.

HVAD ER DRAMATIKKENS HUS?
Dramatikkens Hus er en forening, der blev dannet i sommeren 2020, hvis vision er at udbrede kendskabet til danske dramatikere og den skrivende scenekunstners arbejdsmetoder. Dramatikkens Hus er skabt af dramatikerne Abelone Koppel, Marie Bjørn og Anna Skov Jensen, samt kreativ producent Amanda Tilia. Følg os på Facebook og Instagram // @dramatikkenshusnu.

COVID19
Grundet Covid19 kan vi ikke invitere lige så mange gæster, som vi ønsker, og det hele bliver endnu en gang lidt mere eksklusivt. Begivenheden afvikles coronaansvarligt. 

Vi kan også allerede nu løftet sløret for at DRAMATISK SALON #4 bliver den 17. juni 2021TILMELD DIG HER: https://billetto.dk/e/dramatis...


Arrangør

Lokation

Møllegade, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .