DRAMATISK SALON #4

Møllegade 7, 2200 København
17 jun 2021 kl. 19:00 - 22:30

MED GLÆDE INVITERER VI DIG TIL DRAMATISK SALON #4
Dramatikerne denne aften er Zara Lea Palmquist og Abelone Koppel. De vil begge læse op af deres dramatik, og samtale med os om deres virke som dramatiker. Vi vil ligeledes samtale med jer, publikum, om visionerne for Dramatikkens hus.

HVAD ER DRAMTISK SALON?
Skulle du ikke have været til vores Dramatisk Saloner, eller først lige være stødt på os, så fortvivl ej: vi er et nystartet fællesskab og hus, der ønsker at værne om dramatikeren og dramatikken i Danmark. Vi afholder tilbagevendende månedlige saloner, hvor vi præsenterer danske dramatikere for publikum, hinanden og branchen. 

HVAD ER DRAMATIKKENS HUS?
Dramatikkens Hus er en forening, der blev dannet i sommeren 2020, hvis vision er at udbrede kendskabet til danske dramatikere og den skrivende scenekunstners arbejdsmetoder. Dramatikkens Hus er skabt af dramatikerne Abelone Koppel, Marie Bjørn og Anna Skov Jensen, samt kreativ producent Amanda Tilia. Følg os på Facebook og Instagram // @dramatikkenshusnu.

COVID19
Grundet Covid19 kan vi ikke invitere lige så mange gæster, som vi ønsker, og det hele bliver endnu en gang lidt mere eksklusivt. Begivenheden afvikles coronaansvarligt.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke