DREAMS BY THE SEA – film på Nordatlantiske Regnbuedage

Strandgade 91, 1401 København
19 aug 2021 kl. 20:00 - 21:35
Super arrangør
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00

DREAMS BY THE SEA

Modsætninger mødes i Sakaris Stórás smukke spillefilm, som i en poetisk realisme skildrer to teenagepiger og deres udlængsel i en lille færøsk bygd

16-årige Ester lever et sikkert og noget monotomt liv med sine religiøse og konservative forældre i en lille isoleret bygd på Færøerne. En dag i søndagsskolen møder hun Ragna, en pige, der netop er flyttet til bygden sammen med sin alkoholiserede mor og 8-årige lillebror.

Ester ser i Ragna, hvad hun har ledt efter hele sit liv. Og selvom de er hinandens modsætninger, bliver de gode venner, og sammen drømmer de om at slippe væk fra deres kedelige hverdag. I løbet af sommeren indser de imidlertid også, at tilværelsen er mere kompleks end som så.

Dreams by the Sea (Dreymar við havið) er en usædvanligt smuk og tankevækkende film om kærlighed og identitet, udlængsel og drømme.

Sprog: Færøsk
Tekster: Engelsk
Varighed: 89 min.

Filmvisningen indgår i Nordatlantiske Regnbuedage. Læs mere på nordatlantens.dk/regnbuedage

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Copenhagen 2021 
Nordatlantiske Regnbuedage 2021 præsenteres i samarbejde med Islands Ambassade, Grønlands Repræsentation, Humanity in Action samt Awake Consulting og i partnerskab med Copenhagen 2021 - WorldPride og EuroGames.

#YouAreIncludedVil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke