Drengekorets Julekoncert 2021

Store Torv, 8000 Aarhus
20 dec 2021 kl. 19:30 - 21:00
Billetter DKK 100,00 - DKK 150,00
Billetter DKK 100,00 - DKK 150,00

Giv julestemning et boost med Skt. Clemens Drengekors traditionsrige julekoncert. I år gæstes koncerten af Clemensknejterne, Jutlandia Saxofonkvartet og Domorganist, Kristian Krogsøe.

På programmet er engelske Christmas Carols, danske julesalmer og anden julemusik.

Der skal, hvis det kræves af myndighederne, vises Coronapas. Billetten refunderes ikke ved fremmøde uden Coronapas, hvis det til den tid er et krav fra myndighederne

Profile picture
Skt Clemens Drengekor

Skt. Clemens Drengekor blev grundlagt i 2003 af Carsten Seyer-Hansen i samarbejde med Aarhus Domkirke og Aarhus Musikskole. Siden oprettelsen har ambitionsniveauet været højt, og koret opfører jævnligt musikhistoriens største værker på et højt kunstnerisk niveau. Koret tæller 50 sangere i korets tre grupper: Skt. Clemens Drengekor, Skt. Clemens Aspirantkor og Skt. Clemens Spiredrengekor. Drengene modtager solosangsundervisning af uddannede sangpædagoger og undervises som en del af korprøverne i hørelære og musikteori. Skt Clemens Drengekor afholder hovedsageligt koncerter i Danmark og synger til gudstjenester i Aarhus Domkirke, men har også givet koncerter i Letland, Frankrig, Tyskland, på Færøerne, i Bratislava og i Wien. Koret arbejder ofte sammen med professionelle ensembler og orkestre, for eksempel Aarhus Jazzorkester, Concerto Copenhagen, Baroquearos, musikere fra Aarhus Symfoniorkester og flere andre.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke