Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Drengen der mistede sin stemme

Afholdt event

Drengen der mistede sin stemme

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

16 april 2024
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

En sød, interaktiv musikforestilling om drengen, der flyttede til et andet land og mister sin stemme, men alligevel genfinder sig selv og sin indre melodi i en ny og fremmed kultur.

Gennem musik og animation fortæller Alejandro ordløst sin historie, om at flytte fra Cuba til Norden, og om hvordan mødet med en ny kultur kan være overraskende og give nye toner i livet. I musikken vil man måske kunne genkende traditionelle Cubanske børnesange, nye kompositioner og nordiske folkemelodier.

Forestillingen henvender sig til børn mellem 3-8 år, varer 30 min, og indbyder til både fantasi, følelser, fokus, bevægelse, og dans. Især børnefamilier der er landet mellem to kulturer, vil kunne spejle sig i fortællingen. Især for skoler og institutioner, men private er også velkomne. I behøver ikke at printe billetterne - bare sig navnet på billetkøberen. 

Alejandro Gispert er musiker og arbejder som musiklærer på skoler i København. Han er født og opvokset i Havana, Cuba, hvor han er uddannet i kontrabas og guitar. Senere i livet flyttede han til Oslo, hvor han bla. spillede skolekoncerter i hele Norge. Efter 10 år, landede han i København. Drengen der mistede sin stemme er Alejandros egen historie, genfortalt gennem musik og billeder.

Arrangør

Koncerter, foredrag, teater, stand-up, workshops, værksteder, messer, markeder, foreningsliv og lokaler til messer, markeder og meget andet. Pilegården hører under Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

Lokation

Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .