DRIVING MILES

24 apr 2020 kl. 19:00 - 20:30

Aktivitets- og Kulturhuset P4, Pottemagertoften 4, 8270 Højbjerg

v. PARKTEATRET

- Henning Mankell, Miles Davis, en skrothandler, en chauffør med en gammel Volvo, fire jazzmusikere og en skuespiller

Henning Mankell har skrevet den næsten H.C. Andersen ́ske historie, der bygger på virkelige begivenheder, om mødet mellem jazzlegenden Miles Davis og chaufføren Svein Åge Johansen, der lærer hinanden at kende under jazzfestivalen i Molde og bliver venner for livet.

Miles kommer til Molde, bliver hentet i lufthavnen af en limousine med chauffør Svein Åge bag rattet.“Do you know who I am?” spørger Miles. “Yes” siger Svein Åge.“Do you like my music?” siger Miles. Kort og kontant siger Svein Åge “No”. Og det lægger grunden til et venskab. Miles Davis bliver glad. Her har han truffet et menneske, som hverken lyver, lefler eller smigrer, men siger tingene ligeud. Næste gang Miles kommer til Norge kræver han Svein Åge som chauffør og deres venskab udvikler sig gennem årene.

For at et dansk publikum skal få glæde af denne smukke tekst har Parkteatret i Frederikssund erhvervet rettighederne og samlet et stærkt hold bestående af den erfarne skuespiller og historiefortæller Vigga Bro som instruktør, dramatikeren Anna Bro som oversætter samt skuespiller Hans Henrik Clemensen, som har en lang erfaring med fortælleteater, i rollen som Steinar.

Og ikke mindst de fire unge jazzmusikere Anders Malta, trompet; Rune Fog- Nielsen, bas; Cornelia Nilsson, trommer og Zier Romme Larsen, piano.

Aldersgruppe: fra16 år

Varighed: Ca. 1 time og 29 min. uden pause

Mød teatret: Parkteatret vil gerne møde publikum til en samtale efter forestillingen.