Drømmenes kraft

04 apr 2018 kl. 19:00 - 22:00

Augmentum, Center for velvære og personlig udvikling, Ahlgade 3F, 4300 Holbæk


Foredrag af clairvoyant drømmetyder og forfatter Mirza Mølgaard

Ved du at dine at drømme kan hjælpe dig til et bedre liv?

Drømmer du at du mister et barn eller en kær person?

Har du ofte mareridt?

Drømmer du at du bliver forfulgt?

Har du en drøm der hele tiden vender tilbage?

Hvad betyder mine drømme?

Alt dette kan du få meget mere at vide om, ved foredraget med clairvoyant drømmetyder og coach Mirza Mølgaard. Forfatter til bogen ”Drømmenes Kraft”.

Foredraget afholdes onsdag den 4. april 2018 kl. 19.00-ca. 21.30

Kom gerne med spørgsmål omkring din egen drøm og lær at forstå hvad den vil fortælle dig. Ved brug af clairvoyance og mere end 30 års erfaring med drømmene, kan Mirza hjælpe dig med at forstå dine drømme på en kærlig, konkret, enkel og jordnær måde og hjælpe dig videre.

Drømme er slet ikke så mystiske, som nogen måske tror. Vore drømme viser os bla. de muligheder vi har i vort liv. Forstår vi vore drømme, kan vi forstå os selv og vort liv bedre. Drømme er en hjælp til selvhjælp.

Mirza Mølgaard har siden 1983 beskæftiget sig med drømme og deres betydning, og siden 1988 professionelt med bla. undervisning, foredrag og kurser, hvor hun lærer interesserede, at bruge drømmetydningen som et redskab til selvudvikling, både på det personlige og spirituelle plan. Hun bruger sit klarsyn i forbindelse med tydningen af drømme, da hun klart får vist, hvad drømmen vil fortælle. På den måde hjælper hun mennesker videre – også i her og nu situationer. Hun har en akademiuddannelse i coaching, er uddannet som healing- og massagelærer, som clairvoyant rådgiver samt i psychosynthesis (vor tids psykologi) og ser også en sammenhæng mellem krop og drømme og hjælper personer i forskellige sygdomsforløb.

Mirza Mølgaard er forfatter til bogen ”Drømmenes Kraft”, der i 2012 blev udgivet på Sphinx forlag. Hun har gennem årene, mange gange medvirket i bla. Danmarks radio og TV (DR1, TV2 og DR2)i forbindelse med drømmetydning. Hun har også gennem årene haft flere gratis brevkasser om drømmetydning bla. på nettet. Siden 2003 har Mirza haft egen drømmetydningsskole i Karlslunde, der som den eneste i Danmark er godkendt af SAB (Sammenslutningen af alternative behandlere). Her uddanner hun bla. nye drømmetydere.

Hun holder foredrag i hele Danmark. Har bla. haft fælles foredrag med hjerneforskeren Peter Lund Madsen med titlen ”Drømme og drømmetydning”. Kendetegnet for Mirza’s formidling er, at det sker på et jordnært og forståeligt niveau, så alle kan være med. Se evt. mere på

www.mirza-molgaard.dk

Billet

Salg lukket