Drømmenes kraft ved Mirza Mølgaard

23 maj 2018 kl. 19:00 - 21:30

Borgerhuset Stationen, Ll. Sankt Hans Gade 7, 8800 Viborg

Ved du, at dine at drømme kan hjælpe dig til et bedre liv?

Drømmer du, at du mister et barn eller en kær person? Har du ofte mareridt? Drømmer du, at du bliver forfulgt? Har du en drøm, der hele tiden vender tilbage? Hvad betyder mine drømme?

Mirza Mølgaard har siden 1983 beskæftiget sig med drømme og deres betydning, og siden 1988 professionelt med bla. undervisning, foredrag og kurser, hvor hun lærer interesserede, at bruge drømmetydningen som et redskab til selvudvikling, både på det personlige og spirituelle plan. Hun bruger sit klarsyn i forbindelse med tydningen af drømme, da hun klart får vist, hvad drømmen vil fortælle. Kom gerne med spørgsmål omkring din egen drøm og lær, at forstå, hvad den vil fortælle dig. Ved brug af clairvoyance og mere end 30 års erfaring med drømmene, kan Mirza hjælpe dig med at forstå dine drømme på en kærlig, konkret, enkel og jordnær måde og hjælpe dig videre.

Drømme er slet ikke så mystiske, som nogen måske tror. Vore drømme viser os bla. de muligheder, vi har i vort liv. Forstår vi vore drømme, kan vi forstå os selv og vort liv bedre. Drømme er en hjælp til selvhjælp.

Mirza er clairvoyant drømmetyder og forfatter. Læs mere om Mirzas arbejde på www.mirza-molgaard.dk

Du behøver ikke printe billetten - vi udskriver en liste hvor navnene fremgår. Medlemmer af foreningen får bl.a. rabat på billetter. Læs om medlemskab her: http://cpuviborg.dk/medlem

Billet, medlem af CPU

Salg lukket

Billet, ikke medlem

Salg lukket