Spring til hovedindhold

Drømmer du om at prøve en tantramassage? Ny chance 23. april kl. 10-13 eller kl. 14-17

Foto af Erol Ahmed @ Unsplash

Drømmer du om at prøve en tantramassage? Ny chance 23. april kl. 10-13 eller kl. 14-17

Fra DKK 300,00

Sted

Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Gratis Tantramassage

Kaniner søges til tantramassage af massører, der har gennemført tantrauddannelsen hos Tantraværkstedet i 2021. Som kanin skal du lægge krop til en fuldkropsmassage, der også omfatter dit køn. Massagen varer 2,5 time og omfatter mere end 120 typer berøringer på hele kroppen. Se mere på https://www.tantravaerkstedet....

Selve massagen er gratis, men vi tager et beløb for leje af lokaler.

Forløbet foregår i prægtige rammer hos Livets Sted lidt udenfor Ringsted, Sjælland. Der vil være TO sessioner:

 • Kl. 10-13, ankomst fra 945
 • Kl. 14-17, ankomst fra 1345

Når du køber billet, vælger du om du ønsker massage formiddag eller eftermiddag. Massagen formiddag slutter kl. 13. Massagen eftermiddag slutter kl. 17.

Du kommer frisk fra bad eller nyder et bad på stedet. Du bedes medbringe dobbeltlagen samt håndklæde til at ligge på samt evt. et håndklæde til bad efter massagen. Du vil blive mødt i døren af din massør, der vil tage sig af dig igennem hele forløbet og gøre sit bedste for at du skal føle dig godt tilpas. Der vil være en pause med vand og snacks. Vi slutter dagen med en fælles sharing, hvor du får mulighed for at sætte ord på din oplevelse.

Der vil foregå flere massager i samme rum og alle massører og kaniner vil være nøgne. Du skal derfor kunne være nøgen i et rum sammen med andre mennesker, der er nøgne.

Ved tilmelding beder vi om kontaktoplysninger og så vil vi kontakte dig inden forløbet.

Hilsen Jesper, på vegne af massørerne


Lokation

Livetssted.dk v/Thor Sejer Weimar Livetssted.dk v/Thor Sejer Weimar, Haslevvej 81H, 4100 Ringsted

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori