Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Dronning Annabell

Afholdt event

Dronning Annabell

Fra DKK 160,00

Sted

Flere tidsrum

22 maj 2024 - 24 maj 2024
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse


Operaperformance af billedkunstner Faun Vium og komponist Amanda Drew 

Opføres i Brønshøj Vandtårn af AMANDA DREW Tenor og kontrabassist HÁVARD MAGNUSSEN Sopran FREJA HØJLAND HØJ

Hvis du ikke har råd til den fulde billetpris skriv da til faun.vium@gmail.com - så finder vi en løsning 
Jeg fik min søster indlagt på Sengeafsnit 10 på Psykiatrisk Afdeling på Skejby Hospital. Hun oplevede i en psykose sig selv som en karakter fra et af mine tidligere værker, og der opstod mellem os et komplekst og dengang ufrivilligt, kunstnerisk samarbejde.

Med værket Dronning Annabell forsøger vi at italesætte den smerte, der opstår, når virkeligheder smelter sammen, og den syge tager bolig i en lånt paranoid poesi. Min søster forklarer om sine psykoser, at det værste var ensomheden, der opstod, når familie, læger og behandlere fortalte hende, at hendes verdensopfattelse og angst ikke var virkelig. Vi forsøger at forvandle psykosens poesi fra en ensom til en delt oplevelse.

//FAUN 


Iscenesætter KAROLINE BANKE, lyd PAUL JACOB FOSSUM, lys ERNESTAS POVILÈNAS Konsulent KATINKA FOGH VINDELEV, KATRINE VIUM assistent JAKOB SVENDGAARD LARSEN

Værket er Co-produceret af SORT/HVID Teater, Noisy Beehive og Filip Vest 

Støttet af 
Statens Kunstfond, Dansk Tennisfond, Korsangernes fællesråd


Arrangør

Lokation

Brønshøj Vandtårn, Brønshøjvej 29, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .