eventet sluttede

Dronning Louises Bro LoppeMarked

DKK 200,00

Sted

Dato

15 aug 2020 kl. 10:00 - 15:00

Beskrivelse

Kære LoppeVenner

Vi er så kede af at politiet har trukket vores tilladelse tilbage! 

Alle stadeholdere har modtaget en mail om tilbagebetaling af stande i henhold til retningslinjer her på FB og Billetto.(Hvis mailen er endt i din spam mappe eller forsvundet i æteren, så skriv blot på info@loppelinda.dk.)

Tilbagebetaling vil ske indenfor 7 dage. 

Vi har valgt at udsætte loppemarkedet til 15.august 2020. Du kan også vælge at beholde din booking til 15.august. Selvfølgelig med samme mulighed for tilbagebetaling i forhold til nuværende retningslinjer, skulle markedet blive udsat eller annulleret.
Til de 68 personer, der står på venteliste til Dronning Louises Bro, så prioriteres man selvfølgelig i forhold til næste loppemarked. Alle på ventelisten vil modtage en mail om hvor vidt man ønsker en stadeplads til august i forhold til hvor mange pladser, der vil være ledige.
I mellem tiden glæder vi os til at loppe sammen på den anden side af sommerferien :-)

Kh.

LoppeLinda & crew

LoppeLinda indtager Dronning Louises Bro med masser guld og skønne lopper lørdag d.15.august kl.10-15.00 til årets første marked efter genopningen. 

BOOK EN STAND:

Først til mølle-princippet ved køb og ved ankomst til pladsen på dagen.

Pris for en stand er 200 kr. for ca. 3 x 1,5 meter.

REGLER FOR KØB HERUNDER:

Dronning Louises Bro LoppeMarked AFHOLDES:

LØRDAG D. 20.JUNI 2020

PÅ DAGEN:

Opsætning af stande kl 9.00, ikke før.

Du skal selv medbringe bord(maks størrelse 1x2 meter), tøjstativer og lignende.

Vis hensyn til miljøet. Du behøver ikke at printe billetten, medbring gerne en digital kopi på din mobiletelefon.

Alle tilmeldte er noteret på forhånd. Husk derfor at bruge dit “tilmeldte navn” ved registrering.

Der må ikke sælges mad og drikkevarer af nogen art. 

En stadeplads koster 200 kr.

Efter endt loppemarked er der indtil kl. 16.00 at rydde standen.
Intet må efterlades på broen.
Der står skraldespande på Dronning Louises Bro. Disse må IKKE benyttes til udsmidning af overskud fra loppemarkedet.
Ved Indreby KulturHus står der Røde Kors containere. Disse må gerne benyttes til overskud, som man gerne vil donere eller i MølleGades NærGenbrugsStation.

Spørgsmål til arrangementet kan rettes til LoppeLinda på mail: info@loppelinda.dk

Billetten kan ikke refunderes, men du er velkommen til at bytte den væk til en, der er interesseret.

Dette loppemarked er kun for private. Alt indkøbt med henblik på videresalg er ikke tilladt. Salg af NYT er ikke tilladt! 

Vi regner med godt vejr. Markedet aflyses ikke. Bemærk at der ikke refunderes betaling for stande, uanset om det skyldes vejret, force majure eller stadeholders eget afbud.

Som undtagelse vil betaling af stand blive refunderet ved aflysning af markedet inden afholdelse pga. Covid-19 minus administrationsgebyr på 25 kr. 

Inden markedet vil du modtage en bekræftelsesmail samt regler for markedet selv samt Covid-19, som skal overholdes før, under og efter loppemarked.

NB: Tilmelding er bindende. Du kan frem til 10 dage inden markedet flytte din tilmelding til en alternativ opslået dato. For instrukser skriv til LoppeLinda på info@loppelinda.dk
Ønsker du at melde afbud senere end dette, er du selv ansvarlig for at sælge din bod videre til tredjepart.Arrangør

Lokation

Queen Louise Bridge Queen Louise Bridge, Søtorvet 2, 1371 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .