Duck & Cover - country/rocknroll/boogie/Hawai/swing - Støttekoncert for Bartof Station <3

2000, 2000 Frederiksberg
28 maj 2021 kl. 19:00 - 21:30
Super arrangør

Duck and Cover

Dette herlige band støtter i aften Bartof Station ved at lade entreindtægten gå ubeskåret til stedet. Det er vi noget så taknemmelige for!

Med inspiration fra den amerikanske sort/hvid musik fra 1940/60’erne i en periode, hvor historien, melodien og rytmen var i fokus, blander Duck and Cover deres helt egen cocktail bestående af en del boogie, to dele country, en del rockabilly og en del Hawaii med et stænk swing! 

Duck and cover blev dannet i 2007 og spillede de følgende år i klubber og på festivaler i Danmark, Sverige og USA. Der er gået 10 år, og nu er bandet tilbage med Johanne Mortensen i front. Grib chancen for et genhør med en skøn blanding af bandets egne sange og evigtgrønne klassikere.

Johanne Mortensen – Sang

Peter Knudsen – Guitar og steelguitar

Paolo Molinari – Bas

Woody Holly – Akustisk Guitar.

Spisning

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

Vi åbner kl. 14.00.

Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter. 

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke