DUNCAN HOUSE: Opera af Rasmus Zwicki

Ved Stigbordene 37, 2450 København
30 okt 2020 kl. 19:00
01 nov 2020 kl. 16:00
Billetter DKK 60,00 - DKK 120,00
Billetter DKK 60,00 - DKK 120,00

Rasmus Zwicki har skabt en opera, der går helt ind i hverdagen på publikum. Den foregår hjemme i en privat lejlighed, hvor de få publikummer er helt tæt på musikerne og sangerne, og hverdagen er helt tæt på, ja, nærmest uadskillelig fra kunsten. Teksterne stammer oprindeligt fra en opslagstavle i en opgang i Duncan House i London, hvor komponisten boede i en årrække. Sammen med fx ord skrevet på vægge er teksterne et forsøg på kommunikation mellem husets beboere. Den kommunikation bliver af Zwicki på samme tid gjort mere intim, da den nu bliver sunget tæt på et publikum, og mere almengyldig, fordi den bliver løftet væk fra den konkrete opslagstavle og ind i vores hoveder, vores hverdag, vores nærhed. En på alle måder unik oplevelse, der vil ændre sig fra opførelse til opførelse. Der er i alt fem forestillinger med musikere fra Lydenskab og Ensemble PlusMinus.

MEDVIRKENDE

Komponist og instruktør: Rasmus Zwicki

Klaver/dirigent: Mark Knoop

Ensemble: Ensemble Lydenskab og Plus Minus Ensemble

Sopran: Laura Bowler

Tenor: David Danholt

Skuespillere: Jasper Cartwright, Caspar Phillipson, Laura Kamis Wrang

KLANG – Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. Pga. coronakrisen finder KLANG i år sted 30/10-8/11 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet.

*Har du lyst til at opleve flere koncerter på årets KLANG-Festival? - så læs mere om årets “Rabatbillet” på http://klang.dk/2020/billetter/.

(Du kan også købe billetter med rabat hvis du er studerende.)

Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG-Festivalen passer på dig under de nuværende coronarestrikstioner på klang.dk

Profile picture
KLANG - Copenhagen Avantgarde Music Festival
KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke