eventet sluttede

Duo Estera Kwiecien og Marie-Luise Bodendorff i Borup på Midtsjælland

DKK 150,00

Sted

Dato

06 okt 2019 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Folklore i klassisk musik
Duo Estera Kwiecien og Marie-Luise Bodendorff 
Musik af 
F. Chopin, L. Janacek, E.Grieg og D. Sjostakovitj 

Det unikke musikalske sprog
Muligheden for at genkende et stykkes komponist efter blot få toner er interessant i europæisk romantisk og post romantisk musik. Komponisterne, der er valgt, har noget til fælles – de var alle inspireret af folkemusik. De har enten brugt citater eller musikalsk æstetik baseret på den. I løbet af denne koncert vil Duo Kwiencien – Bodendorff gerne vise og forklare de mest betydningsfulde musik elementer, som de udvalgte europæiske komponister brugte. Duoen vil gerne invitere jer til en musikalsk rejse til Tjekkiet, Polen, Rusland og Norge  

Estera Kwiecień er født i Chorzów, Polen i 1989. Efter sine studier med Dorota Imiełowska på musikkonservatoriet i Kraków flyttede hun til Danmark, hvor hun afsluttede sine studier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved prof. Morten Zeuthen. Efter sin københavnske periode fortsatte Estera sine studier i solistklassen ved prof. Niels Ullner på Syddansk
Musikkonservatorium. Estera afsluttede sine studier i efteråret 2018 med en anmelderrost debutkoncert.
Estera er aktiv som solist, kammermusiker og orkestermusiker. Hun har spillet mange koncerter både i Europa og Nordamerika. I 2015 og i 2016 vandt hun priser ved kammermusikkonkurrencer i Italien og Slovenien. Estera assisterer jævnligt i Odense Symfoniorkester og Copenhagen Phil.
Hun har medvirket ved mange uropførelser af ny musik og har deltaget ved optagelser af flere CD’er med forskellige ensembler. I april 2014 udgav Estera sit første album med musik af Fredrich von Flotow sammen med den svenske pianist Carl Peterson. Derudover har Estera Kwiecien modtaget udmærkelser og legater fra Statens Kunstfond og Augustinusfonden.

Marie-Luise Bodendorff er født i Augsburg (Tyskland) i 1983. Hun modtog sin første klaverundervisning i en alder af fem. Hendes helt usædvanlige talent medførte en tidlig optagelse på Hochschule für Musik i Karlsruhe i en alder af 10. Hun blev senere fuldtidsstuderende hos Prof. Olga Rissin-Morenova. Marie-Luise er uddannet fra Hannover Universitet for musik, drama og medier, Konservatoriet i Paris og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun har fået flere højste priser i regionale, nationale og internationale konkurrencer. Hun har givet talrige soloklaveraftener og kammermusikkoncerter i Tyskland og resten af Europa, og desuden lavet radioindspilninger for ARD og Bayrischen Rundfunk.  

Arrangør

Lokation

Borup Kulturhus Borup Kulturhus, Møllevej 2, 4140 Borup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .