spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Duo MiScha

Afholdt event

Duo MiScha

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

16 apr 2023 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Duo MiScha blev dannet i 2014, da Astrid og Julie fandt sammen om en fælles temperamentsfuld spillestil, baseret på en dyb kærlighed for at formidle det folkelige element i klassisk musik. De har siden ført et aktivt koncertliv. Duo MiScha er kendt for udadvendthed, temperament og nærvær på scenen, hvor de to blændende musikere passioneret søger at suge publikum ind i musikkens følelsesverden ved at udspille den med krop, mimik og musikalsk indlevelse.

Duo MiScha gjorde sig især bemærket i 2016, da de vandt 1. prisen ved den internationale accordeonkonkurrence PIF-2016 Castelfidardo, i kategorien ”Kammermusik”, i Italien.

I 2019 modtog duoen stor ros for indspilningen af musikvideoen Kyrie Eleiso. Værkets komponist Volodymyr Runchak udtalte i den anledning ”Fantastic! Incredible and accurate image... I have no words but joy!”.

I september 2020 figurerede Duo MiScha som hovedenavn ved den tyske velrenomerede accordeon festival - Accordeon Explosions. Senest har de i Danmark gjort sig bemærket gennem samarbejdet med mezzosopran Andrea Pellegrini i form af koncerten ”Af dybsens nød”, hvor den danske sangskat møder sydens drama og spilleglæde.

Medvirkende

Astrid Mikaelyan, violin

Julie Holmegaard Schade, accordeon

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .