Duo Reinersman van der Pals, cello og harpe

eventet sluttede

Duo Reinersman van der Pals, cello og harpe

Billetter fra DKK 65,00

Sted

Dato

18 sep 2022 kl. 13:00 - 15:00

Beskrivelse

Cello og harpe sammen klinger af skønhed, udtryk, sanselighed og passion.
Musiken til koncerten strækker sig fra legende barok til det meditative moderne, selvfølgelig via varm romantik og flyvende impressionisme med komponister som Vivaldi, Bach, Mozart, Fauré, vd Pals, Reit, Kurek og Piazolla.

Den Københavnske cellist Tittit van der Pals danner duo med den amerikanske, Schweizboende harpenist Anna Reinersman i et ambitiøst internationelt samarbejde.

Tittit Van der Pals er uddannet med diplomeksamen fra Det kongelige danske Musikkonservatorium, samt Post Graduate Studies, Master in Performance ved Royal College i Manchester og Royal Scottish Academy. Med base i København har Tittit etableret sig som en særdeles aktiv og efterspurgt freelance-musiker. Hun spiller i, og er initiativtager til en række nyskabende ensembler såsom Forin Harp Trio og Trio Belle Epoque. Tittit er også kunstnerisk leder for musikforeningen på Folke Bernadottes Allé.


Anna Reinersmans udtryksfulde og virtuose spil har gjort hende til soloharpenist i nogle af verden førende orkestre på de mest velrenommerede musikscener. Hun er uddannet på Manhattan School of Music ved Sarah Bullen og Nancy Allen og har siden sin debut i 1996 spillet på Metropolitan, Broadway, Covent Garden m.fl. Orkestre kan nævnes BBC Concert Orchestra, The Royal Opera in London, Göteborgs Operan, Göteborgs Symfoniorkester m. fl. Anna er lige flyttet til Basel i Schweiz men spiller stadig i New York Pops, der spiller i Carnegie Hall.


Koncerten afvikles med pause hvor kirkens café holder åbenLokation

Folke Bernadottes Allé 4, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .