Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Duo Stengaard/Kaltoft 50 år

Afholdt event

Duo Stengaard/Kaltoft 50 år

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

02 maj 2022 kl. 20:02 - 22:02
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

En usædvanlig duo og et usædvanligt jubilæum! 

Erik Kaltoft og Frode Stengaard, to hyperaktive og særdeles velkendte Aarhus-pianister, fandt for 50 år siden sammen ved hver sit flygel for at dyrke og opdyrke alt, hvad der var komponeret for to flygler – med særlig smag for komplicerede partiturer, nyere skrivemåder og musikteater.

Begyndelsen blev gjort i 1972 med Olivier Messiaens Visions de l’Amen for to flygler. Det startede ellers ikke for godt. To gange blev koncerten aflyst og udsat. Første gang kom en brødkniv på tværs af en tommelfinger. Anden gang var det en voldsom snestorm, der forhindrede flyttemændene i at levere flyglerne. Tredje gang lykkedes det, og siden har duoen i sit utrættelige arbejde med at bringe en lang række væsentlige værker til opførelse, været forskånet for aflysninger. Gennem de 50 år er det blevet til mere end 100 koncerter med omkring 60 forskellige værker, hovedsageligt fra det 20. århundrede, ligesom det er blevet til indspilninger af klaverduoer af danske komponister. 

50-års jubilæet fejres - som den pianistiske forbrødring begyndte - med Messiaens berømte mesterværk, den syvsatsede Visions de l’Amen, komponeret 1943 i Paris. Messiaens egne tekster til værket læses af Lars Thodberg Bertelsen. Koncerten slutter med en Romanza af den ukrainske komponist Bohdana Frolyak (f.1968)

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Arbejdsgruppe Gunnar Berg og er en del af koncertrækken Moderne Mandag.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .