Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Dusin + ELBA + FVN

Afholdt event

Dusin + ELBA + FVN

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

19 nov 2020 kl. 19:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Tre danske acts slår pjalterne sammen til en ekstraordinær, trefoldig popoplevelse i Pumpehuset den 19. november. Dusin byder på kompromisløs popmusik, Elba viser, hvordan catchy synthpop skal skæres og FVN sætter ild til salen med sprængfarligt rap.

Dusin
Dusin, bestående af Mads Vadsager Larsen og Jesper Nohrstedt Boesgaard, blev i 2016 tilfældigt parret op under Bandakademiets Music Maker Camp. Trods deres forskellige musikalske baggrunde fandt de hurtigt en gensidig samhørighed og skabte duoen Dusin. Siden da har duoen turneret landet rundt, været finalister i DR’s Karrierekanonen, udgivet to EP’er og udgav i begyndelsen af 2020 deres debutalbum ’Ærlige Løgne’, der modtog stor ros blandt anmeldere og fans. Dusin laver kompromisløst popmusik, der er spækket med dansable vibes og ungdommelig glød, men som også skildrer ungdommens nativitet og tvivl, der kommer til udtryk i de til tider melankolske og iltre tekster. Dusin tør eksperimentere og arbejder konstant på at tage deres musik til nye højder. Gennem konstant udvikling og et evindeligt drive er Dusin et af de mest spændende navne i det danske vækstlag, der foruden at være et ultra-energisk og håndværksmæssigt band i topklasse, også tilfører dansk popmusik et spændende og originalt take på, hvordan dansksproget og dansevenlig musik sagtens kan have utroligt mange facetter.

ELBA
ELBA er lyden af kraftfuld skandinavisk pop, når det er bedst. Med en håndfuld velskrevne og stærkt eksekverede singler i bagagen er 25-årige ELBA en stærk kandidat til at blive en af Danmarks næste store popartister. ELBAs energiske og catchy synthpop er både personlig, dramatisk og fængende - og formår både at få hjertet og fødderne til at danse. En cocktail af energi, der giver associationer til kvindelige kollegaer som Aurora, MØ & Robyn. Bag akronymet ‘ELBA’ finder man Ellen Bathum - ikke kun en dygtig vokalist, men også en musikalsk håndværker i sin egen ret. Ellen er dybt involveret i alle aspekter af sit musikalske projekt - lige fra sangskrivning og produktion til mix og master - og hendes perfektionisme er til at tage og føle på i sangenes detaljerigdom og personlige energi. ELBA har allerede i sine første år som artist sat sit præg på den danske musikscene. I 2019 lukkede hun Countdown-scenen på Roskilde Festival til flere anmelderes begejstring. Hun har efterfølgende spillet prominente festivaller som bl.a. SPOT & Alive Festival samt spillet til vigtige kulturbegivenheder som Copenhagen Pride. Den nyligt udgivne single ‘700 Angels’ har fået stærk opmærksomhed i både tysk- og dansk radio. Sangen har ligget i rotation på ‘P3’ og har fået airplay på både ‘P4’ og tyske ‘Bayern3’. ELBA arbejder i øjeblikket på sin næste EP og med et dygtigt producerhold bag sig bliver det spændende at følge hendes musikalske univers.

FVN
Rapper FVN er rå, fab og flabet. Hun har, som independent, siden sin debut udgivelse tilbage i juni 2019, formået at skabe larm omkring sin musik og persona. På lidt over et år har hun udgivet syv tracks, fået spillet sin musik på P3 i Danmark og Sverige, været i top 3 på P3 Listen i flere uger i træk, blevet skrevet om i blandt andet Politikken og Soundvenue og optrådt på Smukfest og UHØRT Festival. FVNs flabede og samtidigt ærlige lyrik krydret med et forfriskende direkte drive, har fået folk til at spærre øjnene op i både musikbranchen og hos de unge fans. Modstand motiverer FVN. Hun tænder på at være undervurderet og hendes musik er en stor fuck-finger til alle de haters, som mener, at hun bør rette ind og følge skabeloner. Som enhver anden rapper med respekt for sig selv, skriver hun sine egne tekster, og hun flytter bjerge for at alle skal have lov til at være sig selv. Derfor vil du også opleve FVNs love for sig selv i hendes musik, hvor hun tager brydegreb med himlen i et hvirvelvind af et soundtrack til selvværd, selvsikkerhed og self-love. År 2021 byder på en masse ny musik fra FVN, og desuden er en række features og collabs i støbeskeen, samt en masse live optrædener. 2021 bliver FVNs år.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.

Særligt tilbud til Pumpehusets gæster
Fuldend din koncertoplevelse med en overnatning på Hotel Kong Arthur efter koncerten og start dagen derpå med Ny Nordisk morgenbuffet, som er bæredygtig og økologisk. Læs mere og BOOK HER

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .