Dusin // RUST

Guldbergsgade 8, 2200 København
28 okt 2021 kl. 20:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 135,00
Billetter DKK 135,00

DUSIN

I 2017 spillede Dusin deres første koncert nogensinde. Det skete på RUST - og her 49 koncerter senere vender den energiske popduo tilbage til spillestedet for at markere den 50. koncert lige der, hvor det hele startede.

Koncerten er en del af Dusins jubilæumstour, der blandt andet også tager dem forbi Aarhus og Odense Studenterhus. Koncerterne bliver en kulminationen på en intens sommer og – rent produktionsmæssigt – Dusins største koncert til dato.

Siden Dusin udgav deres første single "Frisk Igen" i slutningen af 2017, er det kun gået én vej for den københavnske duo. En finaleplads ved KarriereKanonen i 2018, et debutalbum senere og med koncerter landet over, brød singlen "Fucking Fantastisk" lydmuren i marts 2021. Sangen toppede P3-listen to uger i streg og har siden været spillet i radioen mere end 100 gange. 

Til trods for Dusins korte levetid, har bandet kæmpe live-erfaring. De har høstet store roser og anmeldelser for deres koncerter over hele landet på alt fra spillesteder til festivaler - herunder en femstjernet af slagsen i GAFFA, med ordene; ”Det eneste rigtige herfra er at sætte Dusin op på større scener hurtigst muligt (…) Dusin er nemlig den perfekte blanding af charme og kompetence (…)"

Rent musikalsk kan Dusin bedst beskrives som popmusik, som trækker tråde til både elektropop – og rock. De tør med andre ord kombinere genrer og udfordre de gængse popstandarder, for at finde helt ind til deres egen unikke lyd.

Dusin er kommet for at blive - og du er inviteret med til en sprængfarlig aften i musikken og dansens tegn.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 135 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Profile picture
RUST

NØRREBRO SIDEN 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke