DWC Awards 2011

eventet sluttede

DWC Awards 2011

Dato

05 nov 2011 kl. 19:00 - 22:00

Beskrivelse

Du inviteres hermed til at deltage i et ægte blogger awardshow.
Arrangementet afholdes på café Jorden i Århus.

Med hjælp fra vores skønne presentere, og sponsorere er rammerne sat til en rigtig hyggelig aften. Det er gratis at deltage i eventet, men du skal sørge for at tilmelde dig via denne side, da vi kun har plads til et begrænset antal deltagere.

Program, sponsorere og presentere vil løbende blive opdateret her, såvel som på vores Facebookside og på bloggen.

Som VIP medlem af Danske Webchicks giver vi den første drink i baren. Send en mail på info@danskewebchicks.dk for at få din drinkbillet, som du skal printe og medbringe.


Planlagte presentere:

Stinestregen

Ivanna

Pernille

Marie

Stem på dine favoritbloggere her: http://danskewebchicks.blogspot.com/p/dwc-awards-2010.html

Tak til vores sponsor:
www.coolstuff.dk

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .