eventet sluttede

Dynamisk hatha yoga (solhilsner) & smidiggørende stræk - søndagsyoga

DKK 100,00 - DKK 875,00

Sted

Flere tidsrum

9 januar 2022 - 20 marts 2022

Beskrivelse

Søndagsyoga hos Mødestedet/ SinasYoga  

Vi mødes hver anden søndag i ulige uger og dyrker et lækkert flow bestående af: 

Solhilsner, der styrker kroppens store muskelgrupper og får pulsen op. Vi kombinerer med rolige stræk, der blødgør stive muskler og led, samt åndedrætsøvelser og guidet afspænding, der beroliger nervesystemet. 

Niveauet er for alle, der har lyst til at bevæge kroppen - dog kræver det en vis form for mobilitet. Holdet er lille og er på drop in basis - så du kan deltage, når det passer dig og ikke behøver at være med hver gang. 

Holdet er for BÅDE kvinder og mænd.

Passer det dig bedre i hverdagen? Vi mødes også onsdag aften, hvor programmet er blidere - læs mere her


Praktisk info

Klippekort er ikke personlige og kan deles imellem flere. Dit køb gælder alle yogaklasser, da det er på drop in basis. Refundering ikke.

Der er mulighed for at klæde om samt let parkering lige ved døren. Dejlige, nyrenoverede lokaler. 

Din yogalærer er Sina Harbo - læs mere om yoga hos Sina her 

MEDBRING EGEN YOGAMÅTTE & ET TÆPPE.  


Spørgsmål - du er velkommen til at kontakte Sina

Kontaktinfo: Mail: kontakt@sinaharbo.dk. / Mobil: 22430196. 

Arrangør

Lokation

Mødestedet Mødestedet, Gugvej 158, Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .