spring til hovedindhold

DYNAMO-kort & DYNAMO-kort med makker

DYNAMO-kort & DYNAMO-kort med makker

Fra DKK 350,00

Beskrivelse

DYNAMO-kortet er en kort fortælling for dig, der elsker blandede bolsjer. Og det er for dig der mener at moderne cirkus i Danmark er en saga. Det er til dig, der kan lide at blive udfordret. Til dig, der bliver inspireret af at se hvad kroppen kan. Til dig, der elsker konfetti og glimmer og til dig, der trives i de små lommer af leben i et hårdt men hamrende velmenende cirkusunivers.

For 350 kr. får du forestillinger i farver og mønstre, du ikke havde drømt om. Forestillinger som du kan tage så mange håndfulde af, som du har lyst til.
For 600 kr. får du et Makker-kort, så du altid kan tage en ledsager med i teatret.

Arrangør

DYNAMO huser løbende gæstespil, egenproduktioner, artist in residencies, artiststalks og særarrangementet DYNAMO AFTER DARK, hvor vi inviterer på snak, fordybelse og refleksion, workshops, masterclasses og træningsfaciliteter for professionelle cirkusartister.

Lokation

DYNAMO, Finlandkaj 6, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Anbefalede events
Events du har kigget på