Dyredans & Fede Forhindringer (3-5 år) Hold 1 og 2

05 nov 2019 kl. 15:45 - 10 dec 2019 kl. 17:10

Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København

Motorik og bevægelse
For børn på ca. 3-5 år med deres (bedste)forældre.
Fysioterapeut Marianne Mogensen sætter fut i sagerne med en blanding af balance- og motorikudfordringer, fri leg og fantasilege. Den store faldskærm bliver goplen, der bobler i vandet - slangen snor sig, tigeren sniger sig rundt i krattet.
Vi synger, hører cd'er - og slår ind imellem selv på jungletrommer. Vi bruger allermest tid på forhindringsbanen og gyngerne.
Hver uge "tager vi et nyt sted hen". Fx kan vi være ved stranden, i en kloak, i zoo, i junglen, på et piratskib eller ude i rummet…
Børnenes leg er i fokus, og de voksne er med. Nogle gange leger de voksne med, andre gange er de mere praktiske hjælpere.
Stor frihed – få regler.
Alle fælleslege er frivillige – barnet må fx gerne vælge at fokusere på forhindringsbanen i stedet for at synge navnesang.

Praktisk info
Tirsdage i nov-dec. I alt 6 mødegange: 5/11, 12/11, 19/11, 26/11, 3/12, 10/12.

Hvis en mødegang aflyses af underviseren, fx pga. sygdom, vil der blive givet en erstatningsgang 17/12. 

Hold 1: 15.45-16.25
Hold 2: 16.30-17.10

Tilmelding er pr. barn sammen med en (bedste)mor/far.
Aldersangivelsen er blot vejledende. Såvel lidt ældre som yngre børn er velkomne.

Søskende? Du skal tilmelde hvert barn for sig, men må gerne nøjes med at komme én voksen, hvis du selv tror, det fungerer.
Du må gerne have en baby med i rummet gratis (men hold øje, så den lille ikke kravler i vejen for de stores leg). Fra 2 år skal du tilmelde og betale for den lille.

Tilmeldte børn (og medfølgende babyer) forventes at følge det offentlige vaccinationsprogram. Dette bl.a. af hensyn til børn med svækkelse af immunforsvaret.

Flex-tid er dejligt med børn!
Du tilmelder dig Dyredans & Fede Forhindringer Tirsdage, og vælger frit fra uge til uge, om hold 1 eller 2 passer bedst.


Kontakt
Har du spørgsmål til undervisningens indhold, er du velkommen til at kontakte underviser Marianne Mogensen: denfriefys@gmail.com.
Marianne er aut. fysioterapeut, danser og perkussionist. Udover motionshold underviser hun også i ergonomi, forflytningsteknik, (tvilling)fødselsforberedelse, orientalsk dans og rytmer. Marianne er forfatter til bla. bogen Efter fødsel - træning & babyleg. Hun har udgivet DVD’en Mavedans for Gravide. Se www.denfriefys.dk.

Bindende tilmelding
Tilmelding kan ikke annulleres

Ved køb af billet tillægges et gebyr.

Tilmelding åbner torsdag 19. september kl. 19.00