Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

EARLY MONDAY med BLAND CONSORT

Afholdt event

EARLY MONDAY med BLAND CONSORT

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

11 sep 2023 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Med koncertprogrammet ”Barokblæserpragt” præsenterer BLAND CONSORT virtuose barokkompositioner skrevet for blæseinstrumenter. Ensemblet består af musikere, som har specialiseret sig i at spille tidlig musik på historiske instrumenter, såsom baroktrompet, -obo, -fagot og -cello. Derudover spiller trompetisten og en af gruppens fagottister blokfløjte, som er i tråd med datidens performancepraksis, da musikere i barokken ofte spillede mange instrumenter.

Musik af Johann Wilhelm Hertel, Antonio Vivaldi, Pierre Prowo, Johann Christian Schiefferdecker, Georg Philipp Telemann, William Babell.

Medvirkende:
Justin Bland – baroktrompet, blokfløjte
Jesper Burandt – barokobo
Hanno Nachtsheim – barokobo
Jochen Schneider – barokfagot
Thomas Rink – barokfagot, blokfløjte
Thomas Petersen-Anraad – barokcello
Mark Baumann – cembalo

EARLY MONDAY støttes af Statens Kunstfond, Københavns Kommune, Knud Højgaards Fond, William Demant Fonden, Augustinus Fonden.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads a.m.b.a, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .