EARLY MONDAY med CAMERATA ØRESUND - For fuld udblæsning!

eventet sluttede

EARLY MONDAY med CAMERATA ØRESUND - For fuld udblæsning!

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

05 sep 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

EARLY MONDAY med CAMERATA ØRESUND

For fuld udblæsning – Barokmusik med blæs i!

I et program med hele tre koncerter for henholdsvis obo, blokfløjte og trompet sætter CØ fokus på barokmusik med blæs i.
Hovedværket er J. S. Bachs fænomenale Brandenburg koncert nr. 2 – et stykke musik som meget sjældent bliver opført i Danmark på barokinstrumenter, på grund af den ekstraordinært krævende trompet stemme. Den internationale efterspurgte amerikanske baroktrompetvirtuos, Justin Bland, påtager sig den svære rolle og medvirker som solist til koncerterne.

Lidt anderledes forholder det sig med obokoncerten af den italienske barokkomponist Alessandro Marcello. Hans obokoncert er en af de mest spillede obokoncerter i verden og stadig lige beundret for sin melodiske skønhed. (Bach lavede endda en transskription for cembalo af denne obokoncert). Dog er det ikke ofte man hører koncerten spillet på barokobo, hvilket fører værket tilbage til sin originale dansende charme.

Sidst men ikke mindst indeholder programmet en charmerende blokfløjtekoncert af Telemann og derudover spiller Camerata Øresund virtuose orkesterværker af Händel og Vivaldi hvor ensemblets temperamentsfulde spillestil kommer til fuld udtryk.

Med fokus på de tre karakteristiske barok- blæseinstrumenter og sammenspillet mellem solister og orkester, vil Camerata Øresund med dette program, vise de forskelligartede farver og udtryk barokmusik kan indeholde, om det er blæst, pustet, truttet eller strøget!

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads a.m.b.a KoncertKirken Blågårds Plads a.m.b.a, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .