EARLY MONDAY med Copenhagen Soloists

eventet sluttede

EARLY MONDAY med Copenhagen Soloists

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

17 maj 2021 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Mozart og Beethoven med Copenhagen Soloists

Copenhagen Soloists opfører klassisk program med musik af Mozart og Beethoven. En sonate for violin og fløjtekvartet af Mozart er efterfulgt af Beethovens klavertrio op. 1 nr. 3., som danner det store værk i centrum af dette program. Det var ment som en fejring af Beethovens 250-års fødselsdag i 2020, men blev udskudt pga. corona. Man skal ikke tage fejl af ‘op. 1’ i troen på at det er et tidligt og måske lidt ‘umodent’ værk. Trioen er en af Beethoven’s fineste og mest dramatiske. Beethoven begyndte først at udgive værker i den relativ moden ælder af 25. Hans lærer ved den tid, Haydn, bemærkede at trioen kunne virke ‘udfordrende’ for publikum. Ja, nemlig – den havde alle de kendetegn som vi i dag hylder Beethoven for – overraskelse, drama, pludslige accenter, pludslige harmoniske skift, såvel som lyrik og romanticisme. Geniet var i sandhed født. Mens Mozart værkerne repræsenterer det fineste fra den klassiske tid, repræsenterer Beethoven brydningen med denne tid, kiggen mod det nye århundrede og den romantiske ånd.

Program:
Mozart: Sonate for violin og fortepiano K. 379 i G-mol;
Fløjtekvartet K. 285 i D-dur
Beethoven: Klavertrio op. 1 nr. 3 i C-mol

Medvirkende: Winnie Bugge Frandsen – fløjte; Jonathan Ofir – violin; Line Fafner – bratsch; Hanna Englund – cello; Gilbert Martinez – fortepiano

EARLY MONDAY støttes af Statens Kunstfond, Københavns Kommune, Knud Højgaards Fond, William Demant Fonden, Augustinus Fonden

Lokation

Koncertkirken Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .