Ebb & Flow (feat. Zubeato) live på Aalborghus Gymnasium

07 maj 2019 kl. 19:30 - 22:00

Aalborghus Gymnasium, Sohngaarsholmvej, 9000 Aalborg

EN AFTEN MED STÆRKE VOKALER!

Ebb & Flow er en soulet poptrio bestående af Gabby Gordon, Ronen Gordon, og Morten Kjær. De dansk-amerikansk-israelske bandlemmer, som har mødt hinanden i Los Angeles, turnerer henover foråret i Danmark, Tyskland og Norge. Og på rejseruten er også Aalborghus Gymnasium, som de besøgte for første gang i 2018. Det var en pragtfuld aften.

Aalborghus' egen vokalgruppe, Zubeato, åbner koncerten med en håndfuld numre, og Ebb & Flow overtager scenen med to sæt soulet pop. De to grupper spiller også en række numre sammen. 

Billetpriser:
Elev på Aalborghus: GRATIS!! (Medbring dit Aalborghus-ID.)
Pensionist / Aalborghus-lærer: kr. 100,-
Alm. voksen: kr. 120,-
Barn: kr. 50,-Billetter kan købes på nettet samt i døren.
Dørene åbner kl. 19.00; koncerten starter kl. 19.30.
Der er pause i midten.
Efter koncerten sælges CD'er og merchandise.

-
OM EBB & FLOW:
Usædvanlige spillestederEbb & Flow elsker intimiteten på de små spillesteder. Derfor fandt størstedelen af koncerterne på deres tidligere turnéer også sted i hyggelige dagligstuer, taglejligheder og baghaver. Men turplanen indeholdt også mindeværdige besøg på Nationalmuseet, på et slot fra 1700-tallet, I et tysk kunstgalleri, hvor malere forevigede koncerten på deres lærreder, og på en scene bygget henover den dybe ende i en lokal svømmehal.
En særlig forbindelseEbb & Flow’s medlemmer, Gabby Gordon, Ronen Gordon, og Morten Kjær, er stolte af deres musikalske projekt. De er kendte for deres iørefaldende sange, hypnotiserende vokaler, en groovy “rygrad” af trommer, percussion og synthesizers, personlige historier og godt humør på scenen og, vigtigst af alt, en autentisk kontakt med deres publikum. Lytterne inddrages aktivt i koncerten gennem fællessang og indspilning af lyde, som inkorporeres live ved hjælp af en laptop. Måske er det denne særlige forbindelse, som har inspireret private værter over hele verden til at invitere (og geninvitere) trioen og dermed bidraget til, at bandets popularitet vokser støt på tre kontinenter.
Phase 1 og Phase 2I 2019 udgiver Ebb & Flow to EP’er, som behandler temaer som tvivl, mod, relationer og håb i en verden, som ofte føles kaotisk og splittet. De nye sange kan i første omgang høres live - i en række tilfælde bakket op af store kor, som bandet sammensætter og arbejder med til lejligheden - og senere i digitalt og fysisk format.
-
OM ZUBEATO:
ZUBEATO går efter at være Aalborgs sejeste ungdomsvokalgruppe. Under musikalsk ledelse af Sofie Hust Augustesen og John Mahoney er der fokus på stemmens udtryksmuligheder, og der arbejdes intensivt med sangteknik, skønne harmonier og fede beats. Vokalgruppen synger alt fra gedigen pop til mere eksperimenterende klang-numre.

Pensionist / Aalborghus-lærer

DKK 100,00 + DKK 12,49 gebyr

Alm. voksen

DKK 120,00 + DKK 13,99 gebyr

Barn

DKK 50,00 + DKK 8,74 gebyr