Ebb & Flow og Voicebox m. kor live i Aarhus

22 sep 2019 kl. 19:00 - 21:00

Viby Gymnasium, Søndervangs Alle 45, 8260 Viby

EN AFTEN MED STÆRKE VOKALER!
Velkommen til et vokal-ekstravaganza, hvor rummet fyldes af smukke toner fra Vokalbandet Voicebox, trioen Ebb & Flow og et til lejligheden sammensat kor bestående af lokale sangere!
-
VOICEBOX er et rytmisk vokalband bestående af 14 sangere og ledes af Merete Gry Rode Jacobsen.Voicebox giver konceptet ’rytmisk a cappella med kant’ helt nye dimensioner med metoden The Intelligent Choir (TIC), hvor koret i endnu højere grad inddrages som dynamiske medskabere af musikken. TIC er en omfattende metodik udtænkt af Jim Daus Hjernøe, professor ved Det Jyske Musikkonservatorium, hvor man ved hjælp af vocal painting (VOPA - håndtegn) gør det muligt at kommunikere med hver enkelt af sangerne, mens de synger. Det betyder bl.a., at improvisation indgår i flere af numrene.
-
EBB & FLOW er en soulet poptrio bestående af Gabby Gordon, Ronen Gordon, og Morten Kjær. De dansk-amerikansk-israelske bandlemmer, som har mødt hinanden i Los Angeles, turnerer henover efteråret i Danmark, Tyskland og Schweiz. Og på rejseruten er også Aarhus, hvor de spiller koncert d. 22. september. Med sig på scenen har de et kor bestående af lokale sangere, der har indstuderet en række numre til lejligheden. Bandet glæder sig meget til mødet med de østjyske sangere.

Usædvanlige spillesteder
Ebb & Flow elsker intimiteten på de små spillesteder. Derfor fandt størstedelen af koncerterne på deres tidligere turnéer også sted i hyggelige dagligstuer, taglejligheder og baghaver. Men turplanen indeholdt også mindeværdige besøg på Nationalmuseet, på et slot fra 1700-tallet, I et tysk kunstgalleri, hvor malere forevigede koncerten på deres lærreder, og på en scene bygget henover den dybe ende i en lokal svømmehal.

En særlig forbindelse
Ebb & Flow’s medlemmer, Gabby Gordon, Ronen Gordon, og Morten Kjær, er stolte af deres musikalske projekt. De er kendte for deres iørefaldende sange, hypnotiserende vokaler, en groovy “rygrad” af trommer, percussion og synthesizers, personlige historier og godt humør på scenen og, vigtigst af alt, en autentisk kontakt med deres publikum. Lytterne inddrages aktivt i koncerten gennem fællessang og indspilning af lyde, som inkorporeres live ved hjælp af en laptop. Måske er det denne særlige forbindelse, som har inspireret private værter over hele verden til at invitere (og geninvitere) trioen og dermed bidraget til, at bandets popularitet vokser støt på tre kontinenter.

Phase I og Phase II
I 2019 udgiver Ebb & Flow to EP’er, som behandler temaer som tvivl, mod, relationer og håb i en verden, som ofte føles kaotisk og splittet. De nye sange kan i første omgang høres live - i en række tilfælde bakket op af store kor, som bandet sammensætter og arbejder med til lejligheden - og senere i digitalt og fysisk format.

-

Søndag d. 22. september kl. 19.00.
Dørene åbner kl. ca. 18.40.
Varighed: 2 x 45 minutter med pause i midten.
Efter koncerten sælges CD'er og merchandise.